Ексклюзиви
середа, 25 січня 2023 06:00

Чого за жодних обставин не варто робити цього дня – гороскоп на 25 січня

Чого за жодних обставин не варто робити цього дня – гороскоп на 25 січня
Відкладіть похід до стоматолога. Зачекайте з переїздом в іншу країну. Фото: pixabay.com

25 січня – гарний час для придбання комп'ютерів і мобільних телефонів. Вони гарно працюватимуть. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Цей день не підходить для початку чогось нового, - говорить астрологиня. – Умійте вчасно зупинитися, озирнутися й перевірити свою роботу. Частіше радьтеся з досвідченими людьми. Не поспішайте якомога швидше закрити проблемні питання. Дайте собі час на їх вивчення й оцінку. Тоді інтуїтивно буде знайдено кращий вихід. Стосунки нагадують валізу без ручки? Не опирайтеся, якщо доля зведе з більш достойними партнерами. Будь-які зміни зараз відбуваються на краще. Цього дня за жодних обставин не позичайте нікому свої речі. Не варто брати кредит, бо навряд чи виплатите його вчасно. Відкладіть похід до стоматолога. Зачекайте з придбанням нерухомості та переїздом в іншу країну. Чудовий час для підбору нової дієти. Залишайтеся тверезими. Особливо цілющими цього дня будуть водні процедури. Прийміть перед сном ароматичну ванну".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Почуватиметеся обдуреними. Втратите довіру до дорогих серцю людей. Розпочатий роман не виправдає ваших сподівань. Обмежте споживання алкоголю. Перейдіть на пісні страви.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Постійно переноситимуться переговори, зриватимуться домовленості. Марно шукати, хто у цьому винен. Із запізненням надходитимуть листи. Багатьох накриє депресія. Присвятіть час спорту. Запишіться до басейну, ходіть у спортзал.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Не поспішайте реагувати на те, що відбувається навколо. Придивляйтеся і добре все обдумуйте. Закохуватиметеся і швидко зблизитеся з людиною, яка згодом стане коханою половинкою. Придивіться одне до одного.

Рак (22 червня – 22 липня)

Доведеться змінювати плани і переносити зустрічі. На вас чекають відрядження. Хотітимете усамітнитися і подумати над тим, як рухатися далі. Не беріть на себе роль лідера. Краще продумайте плани до кінця зими.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чотири сонячні і місячні затемнення 2023 року: точні дати та їхній вплив на українців

Лев (23 липня – 23 серпня)

Не позбавляйте коханих вибору. Прислухайтеся до їхніх бажань. Разом зумієте досягти кращого результату. Сімейнийи бюджет тільки виграє від цього. Від середи добрий час для лікування очей.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Девіз цього дня: повільніше їдеш – далі будеш. Застерігайте коханих від спонтанних рішень. Не провокуйте гіпертонічний криз.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Грошей буде небагато, але надходитимуть вчасно. Не відмовляйте від додаткового підробітку. Початок ремонту відкладіть на вихідні. Краще перенести планові операції. Важко проходитиме відновлення.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Повернення у звільнені від російських загарбників міста відкладіть. Проживати там поки що небезпечно. Частину грошей доведеться віддати на ремонт оселі чи авто. Прислухайтеся до батьківської поради. Їхній досвід стане у нагоді.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Претензії з боку керівництва втомлюватимуть. Ваші ідеї розкритикують. Не варто вступати у полеміку. Промовчіть і робіть, як вважаєте за потрібне.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Для когось останній тиждень січня розпочнеться з перемог та високих заробітків – гороскоп на 23-29 січня

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Не варто змінювати місце проживання. Переїзд "з'їсть" частину заощаджень, але не вирішить проблеми з шумними сусідами і сантехнікою. Роботу знайдете у торгівлі. Вчіться домовлятися з коханими, а не тиснути на них.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Чекати на більш вдалий збіг обставин марно. Робіть те, що запланували. Навіть якщо не відчуваєте підтримку оточення. Витрачайте гроші економно. Не давайте порад, поки вас про це не попросять.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Чергуйте розумову працю з фізичною і станете продуктивнішими. Більше вдасться тому, кого підбадьорюють і надихають кохані. Не забувайте про обіцянки. Настав час їх виконувати.

Астрологиня приголомшила прогнозом на 2023 рік. Довідайтеся першими, які знаки зодіаку відчують себе справжніми щасливчика.

Зараз ви читаєте новину «Чого за жодних обставин не варто робити цього дня – гороскоп на 25 січня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути