понеділок, 23 березня 2020 09:51

Цього тижня евакуюють українців із Канади

Цього тижня евакуюють українців із Канади
Українці повернуться спецрейсом МАУ. Фото: cfts.org.ua

Цього тижня із Канади повернуться українці. Прибудуть спецрейсом Київ - Торонто - Київ, який організували Посольство Канади в Україні та МАУ.

"Рейс. Борт Toronto Pearson - Бориспіль вилітає у четвер, 26 березня, о 17:00. Приліт до Києва - у п'ятницю о 9:30. Рейс із Києва на Торонто чекаємо у середу", - повідомив посол України в Канаді Андрій Шевченко у Facebook.

Рейс призначений для громадян України. Адже від 16 березня припинено в'їзд іноземців та осіб без громадянства. Винятки - власники посвідчень про проживання в Україні, дипломати, члени їхніх родин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прибув перший спецрейс із українцями

"Ми розуміємо бажання багатьох, щоб МАУ зробили рейс у четвер безкоштовним. Так не буде: в абсолютній більшості випадків, де комерційні перевізники задіяні для повернення додому громадян України, Канади, інших країн, за квиток платить пасажир. Ми вдячні МАУ за готовність летіти у нинішніх умовах і просимо всіх із розумінням ставитися до української авіакомпанії, яка переживає найскладніший рік у своїй історії. Ми розраховуємо при цьому на справедливу ціну квитка", - пише Шевченко.

21 березня з Києва вирушить поїзд "4 столиці". Його маршрут - через Мінськ, Вільнюс і Ригу. Ним додому з Білорусі, Литви та Латвії зможуть повернутися українці. Назад до Києва потяг прибуде 23 березня.

Зараз ви читаєте новину «Цього тижня евакуюють українців із Канади». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути