понеділок, 21 грудня 2009 09:33

Кількість жертв грипу в Україні досягла 545

Кількість жертв грипу в Україні досягла 545

Кількість жертв захворювання на грип та ГРВІ в Україні зросла до 545 людей за станом на вечір 20 грудня. Шестеро людей померли за останню добу. Двоє хворих померли в Донецькій, по одній людині в Дніпропетровській, Запорізькій, Миколаївській та Чернігівській областях, повідомляє Міністерство охорони здоров"я України.

Загальна кількість хворих з початку епідемії становить 3 млн 44 тис 929 людей, за останню добу 18 922 людей. Всього з початку епідемії госпіталізовано 173 443 людини. На сьогоднішній день виписано 138 472 осіб.

Епідемічний поріг захворюваності на грип та ГРВІ перевищено в таких територіально - адміністративних одиницях України - Криму, Вінницькій, Волинській, Дніпропетровській, Донецькій, Житомирській, Запорізькій, Кіровоградській, Луганській, Миколаївській, Полтавській, Сумській, Черкаській областях і в місті Севастополі.

За станом на неділю, відносно благополучна епідеміологічна ситуація в лише в Івано-Франківській і Чернівецькій областях.

Верховна Рада надала на боротьбу з епідемією грипу та ГРВІ понад 600 млн грн. Проте в МОЗ кажуть, що на боротьбу з другою хвилею епідемії потрібно майже 4 млрд грн.


Зараз ви читаєте новину «Кількість жертв грипу в Україні досягла 545». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути