середа, 19 листопада 2008 09:11

Чим займається президент Медведєв у вільний час

Чим займається президент Медведєв у вільний час
Президент Росії Дмитро Медведєв повідомив, що у вільний час, якого у нього мало, він займається спортом і спілкується з сім`єю.

"Останнім часом вільного часу у мене не так багато. Це правда. У вільний час я прагну відновлювати форму і в основному проводжу його в спортивному залі і в басейні", - сказав Медведєв, відповідаючи на запитання регіональних журналістів.

"І друге, звичайно, це сім`я. Необхідно спілкуватися з рідними, без цього повноцінного життя бути не може", - вважає Медведєв.

За його словами на це йому теж не вистачає часу, але він прагне по максимуму його знаходити. Медведєв зізнався, що приділяє синові не стільки часу, скільки хотілося б і скільки було "в минулому житті" - до президентства.

"Вчиться він нормально. Я не можу сказати, що він круглий відмінник, я сам не був відмінником у школі... Потрібні різні оцінки, хоча врешті решт потрібно вирулювати на п`ятірки і четвірки. Тому я в принципі задоволений тим, як він вчиться", - сказав Медведєв.

На його думку, програма нинішніх школярів набагато складніша, ніж була в його дитинстві. Президент не став відповідати на запитання, ким хоче стати його син.

"Я так розумію, що він поки не вирішив, хоча у нього вже проблиски ідей з`являються. Я не хочу його бентежити, тому що як тільки я про це скажу, про це дізнаються всі, і йому буде важко. Хай сам визначається", - сказав Медведєв, повідомляє РИА "Новости".

Зараз ви читаєте новину «Чим займається президент Медведєв у вільний час». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути