неділя, 03 грудня 2023 20:00

Цим трьом знакам усміхнеться фортуна - гороскоп на 4-10 грудня

Цим трьом знакам усміхнеться фортуна - гороскоп на 4-10 грудня
Цього тижня варто прислухатися до внутрішнього голосу і не робити того, чого не хочеться. Фото: pixabay.com

Тиждень з 4 по 10 грудня найбільш плідний та успішний. У ці дні можна зробити багато доброго, корисного й цікавого. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Важко буде поєднувати роботу й особисте життя, - говорить астрологиня. - Не забувайте про своє оточення. Подбайте про здорову атмосферу в родині. Дайте дітям вдосталь уваги, аби не втратити їхню довіру. Цього тижня варто прислухатися до внутрішнього голосу і не робити того, чого не хочеться. Фортуна усміхнеться Терезам, Скорпіонам і Водоліям. Не проґавте зоряний час. Сповна реалізуйте свій потенціал".

Овен (21 березня - 20 квітня)

Не намагайтеся щось втримати у секреті. Усе таємне стане відоме усім. Вагома сума у кишені дозволить почувати себе впевнено. Розпорядіться грошима мудро. Розрахуйте витрати до кінця року. За подарунками на Різдво вирушайте у вівторок.

Телець (21 квітня - 20 травня)

На вас чекає спокійний і цікавий день. Якщо не покидає думка, що займаєтеся не тим, що хотіли, спробуйте змінити роботу. Прислухайтеся до своїх гастрономічних бажань. Організм сам підкаже, чого не вистачає. Збагатіть раціон вітамінами.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Не бійтеся перепон. У такий спосіб доля втримуватиме від неприємностей. Дратуватиме, коли поруч хтось почуватиметься щасливішим за вас. Не заздріть. Навчіться в усьому бачити позитив. Скоро неабияке везіння буде у вас.

Рак (22 червня - 22 липня)

Снитимуться віщі сни. Прислухайтеся до них як до мудрої підказки. Цікаві події траплятимуться за межами вашого дому. Вирушайте у невеличку мандрівку. Не втрачайте надії. Надійдуть гроші, на які не сподівалися.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Пощастить людям з креативним мисленням і неординарним підходом до роботи. Легко вирішуватимуться завдання, які раніше не вдавалося зрушити з місця. Дослухайтеся до інтуїції і бажань.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Відмовтеся від ризикованих кроків. Не варто також брати шлюб найближчі два тижні. Скасуйте ділові перемовини. Укладені домовленості не виправдають ваших сподівань. Обставини завадять партнерам дотримати слова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україні тиждень розпочнеться антициклоном Dunja: як він вплине на погоду

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Не варто сваритися з коханими через витрати. Перед святами їх буде вдосталь. Варто більше заробляти, а не зациклюватися на економії. Подружні пари часто сперечатимуться через побутові справи. Пробачайте одне одному, якщо хочете зберегти стосунки.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Здаватиметься, що рухаєтеся по колу. Мало що вдаватиметься. Не бажано змінювати місце роботи чи приймати пропозиції щодо працевлаштування. Обмежте споживання солодощів та кави. Помітите, як покращиться ваше самопочуття.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Вдалими будуть переговори. Нові бізнес-партнери охоче ділитимуться з вами грошима. У вас закохаються кілька партнерів. Вчасно зробіть вибір і розставте всі крапки над "і".

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Почуття до колишніх коханих охолонуть, стосунки зайдуть у глухий кут. Не спішіть з висновками. Дайте собі час для роздумів.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Брати кредити не бажано. Вони стануть тягарем для вашого гаманця. Не час знайомитися з батьками коханих. Ви не справите на них приємного враження. З одруженням зачекайте до кінця січня.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Самостійні проекти принесуть збитки. Працюйте у команді, не нехтуйте порадами авторитетних колег. Тоді кишеня швидко наповниться солідною сумою.

У частині областей стовпчики термометрів можуть опуститися до -15℃. Про це розповіла синоптикиня Укргідрометцентру Наталія Птуха.

Синоптикиня розповіла, що вже наступного тижня в Україні очікується зниження температури. До речі, похолодання буде і на Півдні, де зараз спостерігаються "не грудневі" температури.

Зараз ви читаєте новину «Цим трьом знакам усміхнеться фортуна - гороскоп на 4-10 грудня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути