вівторок, 02 січня 2024 09:10

Цим трьом знакам щаститиме на кожному кроці - гороскоп на 2 січня

Цим трьом знакам щаститиме на кожному кроці - гороскоп на 2 січня
Багато чого вдаватиметься Левам, Стрільцям і Водоліям. Фото: pixabay.com

2 січня зростає схильність до депресивних станів. Підтримуйте одне одного. Частіше обіймайте, цілуйтеся та кохайтеся. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Закінчується період ретро-Меркурія, - говорить астрологиня. - Але саме цього вівторка ще відчуватиметься проблема зі зв'язком. Бракуватиме порозуміння між людьми. Утримайтеся від оформлення важливих документів. Не займайтеся оновленням програмового забезпечення на комп'ютерах і телефонах. Враховуйте під час планування робочого дня можливі ускладнення в роботі транспорту. Прийняті цього дня рішення будуть невдалими. Користуйтеся звичними засобами для догляду за тілом. Це не найкращий час для експериментів, якими б вони не були. Загострюватимуться кишково-шлункові захворювання. Їжте частіше, але малими порціями. Багато чого вдаватиметься Левам, Стрільцям і Водоліям. Цим трьом знакам щаститиме на кожному кроці".

Овен (21 березня - 20 квітня)

Відкладіть купівлю авто. Покупкою навряд чи будете задоволені. Порозумітися з коханими буде складно. Вони ревнуватимуть вас до роботи та громадської діяльності. Проведіть вечір у їхній компанії. Сходіть у кіно чи ресторан.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Ви сповнені сил та енергії. Легко вдаватимуться справи, які відкладали. Дайте волю фантазії. Інтуїція підкаже, куди рухатися далі. Особливим цей день буде для сміливців, які поставлять на карту все: пан або пропав.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Цінуйте тих, хто підтримував протягом минулого року. Ці люди відіграють особливу роль у вашому житті: будуть хорошими наставниками і вірними друзями. У вівторок легко буде завагітніти. Шанс стати батьками мають ті, хто багато років лікується від безпліддя.

Рак (22 червня - 22 липня)

Люди порушуватимуть домовленості. Утримайтеся від обіцянок. Обставини завадять вам їх виконати. Тож не варто виношувати великих планів на цей день. Дозвольте собі як слід відпочити.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Будьте сміливі і наполегливі. Цілі досягатимуть впевнені у собі люди. Годі засмучуватися через критику. Хто б що не говорив, робіть свою справу чесно - і результат не забариться.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Це невдалий час для ремонту у квартирі, придбання меблів і техніки. Краще зачекати з косметичними операціями на обличчі та шиї. Бережіть шкіру. Вона погано загоюватиметься, можливі шрами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кому світить заможне життя та кар'єрний ріст - фінансовий гороскоп на січень

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Насолоджуйтеся здобутками. Внутрішня зібраність і дисциплінованість - це запорука успіху. На багатьох чекають нові посади і підвищення заробітків.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Не плутайте щедрість із марнотратством. Ви подарували достатньо подарунків усім, кого любите. Тепер краще відкласти частину заощаджень. Вони дозволять придбати житло своєї мрії чи зробити ремонт, який відкладали багато років.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Відкладіть придбання нової квартири. Покращуйте житло, яке вже маєте. Влітку можна підшукати для себе дачу. Попрощайтеся з товаришами, які заздрять. Вони багато чого радитимуть. Насправді – допоможуть наламати дров.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Не варто укладати заповіт і купувати нерухомість. Руку і серце пропонуйте на вихідних. Кохані погодяться на одруження. Розпочатий сьогодні бізнес буде збитковим. Відкладіть це на середину місяця. Краще сходіть до перукаря.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Обираючи смартфони чи планшети, зверніть увагу на новинки. На них запропонують вигідні акції. Не варто їхати далеко від дому. Частину заробленого відкладіть. Заощадження дозволять купити нове авто навесні чи дачу влітку.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Ігноруйте чутки. Прислухайтеся до інтуїції. Серце підкаже, з ким варто розпочинати стосунки та заводити дружбу. Не чекайте запрошень на нову роботу. Шукайте своє місце під сонцем. Вам пощастить знайти цікавий колектив та високу зарплатню.

Астрологиня здивувала прогнозом на 2024 рік та назвала знаки, які відчують себе справжніми щасливчиками.

Зараз ви читаєте новину «Цим трьом знакам щаститиме на кожному кроці - гороскоп на 2 січня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути