Ексклюзиви
понеділок, 19 серпня 2024 23:40

Цим чотирьом знакам судилося розбагатіти: хто притягуватимете до себе гроші та успіх

Цим чотирьом знакам судилося розбагатіти: хто притягуватимете до себе гроші та успіх
Вдалим тиждень буде для аналітиків, бухгалтерів і програмістів. Фото: pixabay.com

Протягом тижня з 19 по 25 серпня вдасться відшукати вихід з проблем, які гальмували вашу активність влітку.

Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Усе вдаватиметься, якщо почнемо мислити творчо, - говорить астрологиня. - Оригінальні ідеї допоможуть більше заробити і завоювати авторитет у колег. Не приховуйте своїх почуттів. Освідчуйтеся коханим. Це вдалий час для одруження. Гроші та успіх притягуватимуть до себе Леви, Діви, Стрільці і Козороги. Цим чотирьом знакам судилося розбагатіти. Вдалим тиждень буде для аналітиків, бухгалтерів і програмістів. Рухайтеся до цілі і не опускайте нагоди заявити світу про свої уміння".

Овен (21 березня - 20 квітня)

Навколо вас вируватимуть емоції. Знайомі та колеги з'ясовуватимуть стосунки силою. Не піддавайтеся на провокації. Ігноруйте бійки, не втручайтеся у чужі конфлікти.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Шукайте пару. Доля запропонує вам кілька вдалих варіантів. Годі затягувати з вибором. Прислухайтеся до серця.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Підтримаєте близьких матеріально і відчуєте неабияке задоволення від цього. Питання кар'єри краще відкласти до вересня. Нові вакансії вимагатимуть від вас чимало навичок. Доведеться записатися на курси підвищення кваліфікації.

Рак (22 червня - 22 липня)

Загострюється інтуїція. Нюхом чутимете неприємності, тому зумієте оминути їх. Рідні сумують без вашого піклування. Вихідні проведіть з близькими.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Вистачить і часу, і натхнення, і ресурсів, аби реалізувати задумане. Більше всіх встигне зробити той, хто кожен ранок зустрічатиме у гарному настрої.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Справи важко буде зрушити з місця, але п'ятниця виправить усе. Найбільш важливе перенесіть на кінець тижня. Розкриєте у собі таланти, які давно приховували.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Закохаються по самі вуха - на які п'ять знаків у серпні полюватиме Купідон

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Цікаві підказки отримаєте уві сні. Дайте собі більше часу на роздуми. Не погоджуйтеся на те, до чого вас підмовляють. Вкладайте кошти у розширення власного бізнесу. Набирати новий персонал краще у четвер.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Гроші йтимуть до ваших рук. Влаштовувати переговори краще у середу. Ви матимете неабияку харизму і легко впливатимете на співрозмовників.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Частіше виходьте за межі чотирьох стін. Той, хто знайде товариство за інтересами, проживе щасливий тиждень. Нове оточення підтримає ваші ідеї та починання.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Нова закоханість ранить серце. Хочете зав'язати міцні стосунки? Тоді беріться за пошуки пари у вихідні. Залишайтеся тверезими. Вистачить пригод на вашу голову.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Дійте у напрямку, який намітили на початку серпня. Пошук фінансових і бізнес-партнерів буде вдалим. Зірки сприяють високим заробіткам.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Грошей у гаманці стає більше. За два тижні до осені багато чого вдаватиметься. Не затягуйте з реалізацією планів. Осінь обіцяє багато перемог.

Астрологиня приголомшила фінансовим гороскоп на серпень. Вона розповіла, хто магнітом притягуватиме до себе гроші і розпочне бізнес, який годуватиме його сім'ю багато років.

Зараз ви читаєте новину «Цим чотирьом знакам судилося розбагатіти: хто притягуватимете до себе гроші та успіх». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути