Ексклюзиви
середа, 26 червня 2024 12:50

Чи зріс попит на послуги адвокатів під час війни
Партнерство

Війна в Україні спричинила значні зміни в усіх сферах життя і юридична не стала винятком. З одного боку, багато людей втратили доступ до правосуддя через руйнування інфраструктури та окупацію частини території. З іншого боку, виникла низка нових юридичних проблем, з якими раніше не стикалися ні громадяни, ні юристи.

Автор: Prikhodko&Partners
  З початком війни спостерігається значне зростання попиту на деякі види юридичних послуг
З початком війни спостерігається значне зростання попиту на деякі види юридичних послуг

Зростання попиту на певні види юридичних послуг

З початком війни спостерігається значне зростання попиту на деякі види юридичних послуг, в яких допоможе тільки досвідчений адвокат, зокрема:

  1. Консультації з питань військового права: мобілізація, правовий статус військовослужбовців, соціальні гарантії, компенсації за втрату працездатності, пільги для членів сімей тощо.

  2. Захист прав постраждалих від воєнних злочинів: фіксація злочинів, збирання доказів, представництво в суді, отримання компенсацій.

  3. Юридичний супровід бізнесу: адаптація до нових умов роботи, реєстрація бізнесу за кордоном, вирішення проблем з логістикою та оподаткуванням, захист інтелектуальної власності.

  4. Земельне та майнове право: відшкодування шкоди, завданої майну внаслідок бойових дій, оформлення спадщини, вирішення спорів щодо права власності.

  5. Сімейне право: розірвання шлюбу, аліменти, опіка над дітьми тощо.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скільки коштує оформити або відновити паспорт

Послуги адвокатів під час війни: загальні тенденції

Незважаючи на всі складнощі, українська юридична система продовжує функціонувати. Адвокати роблять усе можливе, щоб захистити права своїх клієнтів та допомогти їм пережити цей складний період. Зростання попиту на певні види юридичних послуг свідчить про те, що люди усвідомлюють важливість правового захисту своїх інтересів у воєнний час.

Очікування на майбутнє: що очікує послуги адвокатів в Україні після війни

Після закінчення війни очікується ще більше зростання попиту на юридичні послуги. Людям знадобиться допомога у відновленні зруйнованого житла, бізнесу, а також у розслідуванні та розгляді воєнних злочинів. Головне - обрати перевірених партнерів в цьому питані.

Автор: Prikhodko&Partners
  Звертаючись за юридичною допомогою, важливо обирати надійну та перевірену компанію
Звертаючись за юридичною допомогою, важливо обирати надійну та перевірену компанію

Чому краще користуватись послугами надійної юридичної компанії

Звертаючись за юридичною допомогою, важливо обирати надійну та перевірену компанію, наприклад, до "Приходько та партнери". Це гарантує, що ви отримаєте:

  1. Професійну консультацію та якісні послуги. Досвідчені юристи здатні глибоко розібратися у вашій проблемі, розробити оптимальну стратегію її вирішення та надати вам всебічну підтримку на всіх етапах справи.

  2. Захист ваших прав та інтересів. Надійні юридичні компанії ставлять інтереси своїх клієнтів на перше місце. Вони докладуть усіх зусиль, щоб захистити ваші права та домогтися справедливого вирішення справи.

  3. Конфіденційність та етичність. Юристи зобов'язані дотримуватися правил конфіденційності та етики. Ви можете бути впевнені, що ваша інформація буде в безпеці, а ваші інтереси будуть представлені чесно й неупереджено.

  4. Економію часу та коштів. Самостійне вирішення юридичних проблем може бути складним і витратним. Звернення до юридичних експертів допоможе вам заощадити час, нерви та кошти.

Не ризикуйте своїми правами та інтересами. Якщо вам потрібні послуги адвоката в м. Київ - звертайтеся до надійних експертів, які допоможуть вам у вирішенні будь-яких юридичних питань.

Заявку на компенсацію зруйнованого житла можна подати через мобільний застосунок чи сайт "Дія". Треба вказати адресу та загальну площу нерухомості, а також передати фото- та відеодокази руйнації.

Таку ж заяву можна подати до ЦНАПу чи звернутися до нотаріуса.

Зараз ви читаєте новину «Чи зріс попит на послуги адвокатів під час війни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути