вівторок, 11 липня 2023 06:00

Ці три знаки зірвуть справжній джекпот - гороскоп на 11 липня

Ці три знаки зірвуть справжній джекпот - гороскоп на 11 липня
Усе вчасно прийде до тих, хто вміє чекати. Фото: pixabay.com

11 липня - вдалий день для роботи коло землі. Пересаджуйте рослини. Збирайте урожай. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Це час здорового прагматизму, - говорить астрологиня. – Усе вчасно прийде до тих, хто вміє чекати. На відміну від понеділка, вівторок потребуватиме не швидкості, а виваженості. Добре продумуйте свої кроки. Будьте уважні до змін на ринку. Слідкуйте за змінами курсу валют. Відмовляйтеся від справ, у доцільності яких ви маєте сумнів. Розпочинайте будівельні роботи. Жваво йтиме торгівля. Справжній джекпот зірвуть Леви, Раки і Скорпіони. Гроші йтимуть до ваших рук. Частіше виникатиме непорозуміння між представниками різних поколінь. Молоді бракуватиме терпіння. Діалог не складатиметься. Приділіть більше уваги догляду за тілом. Знайдіть час для ранкової зарядки і водних процедур".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Куплені у цей день комп'ютери не працюватимуть довго. Саме час позбавитися обтяжливих стосунків. Не вагайтеся. Звільніть у серці місце для справжнього почуття. Знайомство через шлюбне агентство розчарує.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Грошей стає більше. Подбайте, щоб розумно їх розподілити. Заощаджуйте, гасіть борги, збирайте кошти на покупку мрії. Зараз до крамниці не йдіть. Продавці намагатимуться збути бракований товар. Побачення виявляться нецікавими. Знайти пару зараз не вдасться. Відмовтеся від алкоголю. Випивайте щонайменше 2 літри води щодня

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Важко буде вгадати із вбранням. Погода змінюватиметься по кілька разів на день. Від роботи відволікатимуть родичі та сусіди. Через це встигатимете менше, ніж планували. Не відмовляйте в допомозі. Сьогодні допомагаєте ви, завтра - вам.

Рак (22 червня – 22 липня)

Любитимете весь світ і він відповідатиме взаємністю. Почуватиметеся бажаними і коханими. Багато чого змінюватиметься навколо. Святкуйте дні народження, насолоджуйтеся подарунками. Нехай вік не засмучує вас. Більше часу приділяйте справам, які вам подобаються.

Лев (23 липня – 23 серпня)

У дім завітає людина, яка стане вашим супутником на решту життя. Закохуйтеся, ходіть на побачення. По іншому глянете на колег і товаришів. Від дружби до кохання - один крок.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Займайтеся тим, що любите. Доведеться раніше вийти з відпустки через кадрові зміни на роботі. День виявиться важким для людей, які звикли у всьому бачити результат своєї праці. Зараз когось чимось вразити навряд чи вдасться.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Для яких трьох знаків липень стане найбагатшим та найуспішнішим місяцем у році – фінансовий гороскоп

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Грошей у гаманці побільшає. Справи підуть угору, якщо до мети рухатиметеся самотужки. Робота у команді зараз навряд чи вдасться. Займайтеся самоосвітою, цікавтеся усім навколо.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

День випробовуватиме на порядність. Не переступайте через інтереси коханих і друзів. Багато що зараз ітиме вам до рук. Добре подумайте, чи варта мета того, щоб втратити стосунки.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Займайтеся тим, що любите. Не варто чинити наперекір долі. Сходіть на зустріч з однокласниками. Згадайте разом шкільні роки. Бажання справити на когось враження змусить вас змінити зовнішність. Не варто робити татуювання та пірсинг.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Почуватиметеся втомленими, бо роками не ходили у відпустку. Дратуватиме стояння в чергах, бурчання рідних та надокучливі дзвінки випадкових знайомих. Зняти напруження допоможе улюблені музика чи фільм.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Зустрічатимете тих, хто змінить ваше життя на краще. Більше часу проводьте з друзями. Пересаджувати вазони краще після обіду. Брати під опіку нових домашніх улюбленців варто увечері.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Вкладайте гроші у власну справу. Це повернеться до вас сторицею зовсім скоро. Гарний час для придбання комп'ютерів. Не ведіться на пропозицію повернути колишні стосунки.

Астрологиня дала прогноз на середину липня і розповіла, для кого цей період стане часом багатства, перемог та досягнень.

Зараз ви читаєте новину «Ці три знаки зірвуть справжній джекпот - гороскоп на 11 липня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути