Ексклюзиви
неділя, 12 лютого 2023 06:00

Ці три знаки успіх переслідуватиме на кожному кроці – гороскоп на вихідні

Ці три знаки успіх переслідуватиме на кожному кроці – гороскоп на вихідні
Це час знахідок. Успіх переслідуватиме на кожному кроці. Фото: pixabay.com

11-12 лютого люди ітимуть вам на зустріч, багато що пробачатимуть. Залишайтеся вдячними. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Погано працюватиме пам'ять, губитимуться необхідні речі, - говорить астрологиня. - Важко буде зосереджуватися на копіткій праці. Краще йтиме проста фізична робота. На ринок бажано виходити в неділю. Субота – день збитків, аварійних ситуацій і шахраїв. Пильнуйте за кермом і під час проведення фінансових розрахунків. Цього дня ліпше зайнятися прибиранням. Зустрічі й перемовини також добре пройдуть у неділю. Але приймати остаточні рішення цими днями не треба. Тельці, Терези і Риби почуватимуться щасливчиками. Це час знахідок. Успіх переслідуватиме на кожному кроці".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Енергії буде вдосталь, аби здобувати там, де втрачають інші. Поки двоє конкурентів з'ясовуватимуть обставини, ви зароблятимете і перемагатимете. Відпочиньте під час перегляду улюбленого фільму. Потурбуйтеся про зручне положення спини під час сну.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Роботи буде вдосталь. Не відмовляйтеся від додаткових завдань. Премії не забаряться. Справи родинні відійдуть на другий план. На брак уваги нарікатимуть батьки. Відвідайте їх у неділю. Не використовуйте забагато парфумів. Від різких запахів болітиме голова.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Якщо працюватимете наповну, заробите більше, ніж у будні. Вимотуватиме метушня вдома. Рідні не стримуватимуть своє невдоволення. Побалуйте їх подарунками.

Рак (22 червня – 22 липня)

Бережіть речі, які цінні для ваших коханих. Під час прибирання в оселі не варто викидати того, що не належить вам. Окуляри підбирайте наступного тижня.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Зміни у керівництві змусять шукати нову роботу. Не засмучуйтеся. Це допоможе наважитися на те, чого жадали роками. Відкриєте в собі нові таланти і зумієте добре заробити.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Перевіряйте термін реалізації продуктів. Частіше траплятимуться випадки отруєння. Ввечері в неділю підвищується плодючість організму. Можна подумати про поповнення в родині.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як і кого ощасливить тиждень переможців і лідерів – гороскоп на 6-12 лютого

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Ці вихідні спонукають радіти багатьох. Поповняться гаманці. Не витрачайте гроші на меблі для кухні, бо служитимуть недовго. Відкладіть поїздку на заробітки. Нову посаду запропонують наступного тижня. Це буде робота мрії з гарною оплатою.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Цікавого співрозмовника зустрінете в потязі. Обміняйтеся контактами. Таке знайомство стане в нагоді. Це час особливих побачень. За кілька тижнів роман може перерости в цивільний шлюб. До стоматолога записуйтеся у суботу.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Забагато часу просиджуєте в соцмережах. Скоро важко буде відрізнити віртуальність від дійсності. Вимкніть комп'ютер, сходіть у гості до кума чи друга. Проведіть вихідні з друзями.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Поради друзів не допоможуть повернути мир у сім'ю. Краще не виносити сміття з хати. З коханими скоро порозумієтеся, але плітки чутимете ще довго. Не приховуйте нічого від дітей і коханих. Відмовтеся від цукру та гострих спецій.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Найважчу роботу заплануйте на суботу. Легко знайдете оригінальне вирішення проблем. Швидко вдасться вивчити іноземну з носієм мови. Починайте пошуки нерухомості. Придбана квартира принесе затишок.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Люди бачитимуть ціль, але погано розумітимуть, як її досягти. Здаватиметься, що сили витратили дарма. Наведіть порядки у домі і в голові. Добре обдумайте, чого хочете і як цього досягти. Не беріться за справи, які вам нецікаві. Ця робота не буде прибутковою.

Астрологиня приголомшила прогнозом на 2023 рік. Довідайтеся першими, які знаки зодіаку відчують себе справжніми щасливчика.

Зараз ви читаєте новину «Ці три знаки успіх переслідуватиме на кожному кроці – гороскоп на вихідні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути