пʼятниця, 06 жовтня 2023 06:00

Ці три знаки стануть багатими і фінансово незалежними - гороскоп на 6 жовтня

Ці три знаки стануть багатими і фінансово незалежними - гороскоп на 6 жовтня
Більше довіряйте своїй інтуїції. Вона втримає вас від необережних кроків. Фото: pixabay.com

6 жовтня варто провести більше часу на кухні. Господині створюватимуть кулінарні шедеври. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"У п'ятницю доведеться переробити всі справи, які відкладалися протягом тижня, - говорить астрологиня. – Не беріть на себе додаткових обов'язків. Забракне часу, аби справитися з усім. Швидко забуватиметься нова інформація. Записуйте все необхідне. Не поспішайте вірити обіцянкам. Люди також забуватимуть про них. Більше довіряйте своїй інтуїції. Вона утримає вас від необережних кроків. Дослухайтеся до власних бажань. Особливо якщо йдеться про харчування або придбання нового одягу. За потреби запишіться на прийом до стоматолога. Його робота вас порадує. Гарний день для початку нового курсу лікування. Пийте більше чистої води. У Терезів, Стрільців і Водоліїв справи підуть як по маслу. Ці три знаки стануть багатими і фінансово незалежними".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Не будьте байдужими до чужого горя. Пожертва повернеться сторицею. Захищатимете своє чесне ім'я. Про вас багато чого говоритимуть. Стримуйте емоції, ігноруйте пліткарів.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Життя поставить перед вибором: змінювати роботу чи залишатися на старому місці, укладати шлюб чи переїжджати до коханих без штампу в паспорті. Від рішень, які приймете цього тижня, залежить ваше найближче майбутнє.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

День буде значно спокійнішим за попередній. Люди зможуть розібратися у почуттях, знайдуть сили пробачити тих, хто завдав багато болю і страждань. Це час примирення і мудрих рішень.

Рак (22 червня – 22 липня)

Будьте готові відмовитися від делікатесів і дорогих покупок. Повернуть частину боргів по зарплаті, але грошей бракуватиме. Доведеться відкласти ремонт і придбання техніки. Деякі речі, які давно не використовуєте, виставте на продаж.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Поведінка деяких людей - нестерпна. Навчіться відмовляти їм, інакше змарнуєте дорогоцінний час на речі, які вас не стосуються. Шкіра буде вразливою. Краще відмовитися від засмаги, видалення родимок і татуювань.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

На багатьох чекає період знайомств. З освідченнями й весільними обіцянками зачекайте до кінця року. В листопаді-грудні зумієте створити міцну сім'ю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Цей день нагадуватиме казку: кому щаститиме на кожному кроці

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Кажуть, від долі не втечеш. Не намагайтеся боротися з обставинами. Перечекайте. Більшість справ налагодиться без вашого втручання. Грошей достатньо, аби розпланувати майбутнє свого бізнесу до кінця року та на наступний рік. Можна набирати нових співробітників.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Вам хотітиметься оновлення. Змініть спортзал чи студію танців. Оновіть гардероб та власну кімнату. В одязі й оздобленні інтер'єру віддайте перевагу синьому й зеленому.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Пощастить зустріти кохану людину. Дайте волю почуттям. Освідчуйтеся тим, без кого не уявляєте свого життя. Відпускайте тих, хто не планує бути далі з вами. Обтяжливі стосунки руйнуватимуться.

Козоріг (22 грудня – 20 січня)

Працьовиті й відчайдушні мають шанс розбагатіти. Проте бізнес із родичами розпочинати не варто. Зачекайте з придбанням авто. Варто їхати на відпочинок та лікування до санаторію. Ваше самопочуття покращиться.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Зважитеся радикально змінити імідж. Вам пасуватиме новий колір волосся. У шафі з'являться речі, які раніше ні за що не одягли б. Не стримуйте свої бажання. Це допоможе вам знайти власний стиль.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Кохані можуть запідозрити вас у зраді. Майте терпіння - скоро партнери зрозуміють, що ревнощі безпідставні. Турбуватимуть мігрені. Позбутися їх допоможуть вправи для шийного відділу хребта. Уникайте надмірних навантажень на спину.

Астрологиня дала фінансовий прогноз на жовтень і назвала чотири знаки, яким варто приготуватися до найщасливішого періоду у їхньому житті.

Зараз ви читаєте новину «Ці три знаки стануть багатими і фінансово незалежними - гороскоп на 6 жовтня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути