Ексклюзиви
неділя, 05 березня 2023 20:00

Ці три знаки купатимуться у грошах – гороскоп на 6-12 березня

Ці три знаки купатимуться у грошах – гороскоп на 6-12 березня
Кардинально усе може змінитися у житті Дів, Терезів і Козерогів. Фото: pixabay.com

6-12 березня будь-які справи матимуть щасливий кінець. Не бійтеся перешкод. Лише сміливі мають успіх. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Досить хапатися за старе, - говорить астрологиня. – Усе нове принесе у ваше життя багато щастя та задоволення. Робіть перші кроки на шляху до мрії. Звільняйте простір від людей, що псують ваше життя. Досить займатися чужими проблемами. З головою пориньте у власні справи. Тоді досягнете бажаного швидко. Романтичний настрій окрилятиме. Ви мріятимете про весілля, переїзд до коханих і спільну родинну подорож. Кардинально усе може змінитися у житті Дів, Терезів і Козерогів. Ці три знаки купатимуться у славі і грошах".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Не ставте перед собою надто високі вимоги. Організм увійде у фазу сну та відпочинку. Щоб чогось досягти, доведеться жертвувати вихідними. Згодом не дивуйтеся, що самопочуття так собі.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Не варто мирити родичів, бо пересваритеся з усіма. Доведеться розплутувати складний вузол родинних стосунків. Краще справи підуть у продавців. Заробітки зростають. Можна купувати новий товар і розширювати торгові площі.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Дотримуйтеся обіцянок, які дали коханим і друзям. У п'ятницю отримаєте достойну винагороду за свою працю. Відкладіть пластичні та косметичні операції. Шкіра погано загоюватиметься, залишаться шрами.

Рак (22 червня – 22 липня)

Не відволікайтеся на проблеми інших. Ігноруйте чутки. Все, що здаватиметься сенсаційним, виявиться неправдою. Займайтеся справами, які приносять і гроші, і задоволення. Ваші заробітки та авторитет зростають.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Шукатимете додаткового заробітку. Здайте в оренду квартиру чи гараж. Вдасться знайти хороших квартирантів і збільшити сімейний бюджет.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Годі зациклюватися на невдачах. Настає ваш зоряний час. Впевнено рухайтеся до цілі і не бійтеся перепон. Долаючи проблеми, станете сильнішими. Кохані і друзі звинуватять в егоїзмі, бо ви мало часу присвячуватимете дружнім та сімейним бесідам.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Які три знаки мають шанс розбагатіти – фінансовий гороскоп на 2023 рік

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Гроші знайдуть дорогу до вашого гаманця. Усі ваші ідеї отримають зелене світло. Шукати спонсорів і підписувати угоди краще у вівторок. Четвер буде багатим на щасливі новини. Приводів для гарного настрою буде вдосталь. Радітимете за дітей, батьків і свою країну.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Настав час відпочити і спланувати найближче майбутнє. Ця весна буде особливо багатою на гарні новини та перемоги. У понеділок варто купувати книги та настільні ігри. Середа буде багатою на корисні покупки для дому. Оновіть рушники та постільну білизну. Одяг та взуття обирайте у четвер.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Середина тижня принесе незабутні подорожі. Не відмовляйтеся від відрядження. Це дозволить заробити більше грошей та побачити інші міста і країни. Обмін досвідом допоможе стати професіоналом у своїй сфері.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Кохані вимагатимуть доказів ваших почуттів. Як би ви не ставилися до свят, дружини все одно чекатимуть квітів і подарунків. Робіть їм сюрпризи щодня. Здивуєтеся, як від цього зміниться атмосфера вдома.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Це час особливих злетів і перемог. Виконуйте свою роботу вправно, і результат приємно здивує. На вас чекає підвищення і збільшення зарплатні. Здивують кохані. Вони досягатимуть неймовірних успіхів у всьому, за що б не бралися.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Легко буде змінити професію. Не бійтеся переймати досвід тих, чия сфера зайнятості вам абсолютно чужа. Справитеся з усім легко. Це дозволить надовго забути про проблеми з грошима. Більш вдало робота піде на світанку. Не засиджуйтеся допізна.

Астрологиня здивувала фінансовим прогнозом на березень. Стало відомо, які знаки матимуть вдосталь можливостей.

Зараз ви читаєте новину «Ці три знаки купатимуться у грошах – гороскоп на 6-12 березня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути