вівторок, 27 вересня 2022 06:00

Чотири знаки зодіаку, які отримають все й одразу – гороскоп на 27 вересня

Чотири знаки зодіаку, які отримають все й одразу – гороскоп на 27 вересня
Мрійте, дійте і не бійтеся за результат. Отримаєте все і одразу. Фото: pixabay.com

27 вересня погіршується пам'ять. Важко зосереджуватися на копіткій роботі. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Не час починати новий курс навчання, – говорить Максимова. – Він не принесе користі. Це день непродуманих ініціатив. Що більше поспішатимете, то більше гальмуватиметься ваша робота. Люди віритимуть галасливим балакунам. Серйозні аргументи експертів не братимуть до уваги. Це найбільш вдалий час для Тельців, Раків, Левів і Козерогів. Мрійте, дійте і не бійтеся за результат. Отримаєте все й одразу. Організм потребує руху. Розпочніть день із пробіжки. Більше ходіть пішки".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Не помітите серйозних помилок у розрахунках. Перевіряйте кількість грошей у гаманці. Не допускайте переплати за послуги. Критично ставтеся до реклами. За гарною картинкою ховатимуться майстри низького ґатунку.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Хотітиметься оновлення. Підберіть гардероб на зиму. Добре носитиметься взуття, куплене після обіду. Розпочинати ремонт не слід. Через брак коштів він триватиме довго.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Досить шкодувати за втраченими можливостями. Працюйте на перспективу. Самотнім не слід засиджуватися вдома. Розширюйте коло спілкування. Ви справлятимете гарне враження на співбесідників.

Рак (22 червня – 22 липня)

Ображатиметеся на різкі висловлювання з боку партнерів. Вони не матимуть ліричного настрою. Стримуйте свої претензії до коханих. Будьте щедрі на компліменти.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Ніщо не заважатиме здійсненню ваших фінансових планів. Грошей вдосталь. Можна зайнятися оформленням спадку чи купівлею нерухомості.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

На вас чекає вдалий тиждень. Затримайтеся довше на роботі. Заробітки порадують. Здійснювати купівлю-продаж нерухомості краще за допомогою посередників.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стало відомо, яку корону надіне Карл III під час коронації

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Із коханими говоритимете різними мовами. Оминайте суперечливі теми під час розмов. Не варто сваритися. Навколо і так багато смутку, втрат і розпачу. Підтримуйте одне одного, цілуйте, пробачайте.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Не підписуйте доручень. Ризикуєте втратити своє майно. Будьте обережні з чужими грошима. Не варто брати на себе організацію корпоративу. Догодити всім не вдасться, та й вартість свята буде надто високою.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Все вдаватиметься у тих, хто не боїться експериментувати. Починайте день зі справ, що приносять задоволення. Не надсилайте інтимні фото коханим. Їх випадково побачать їхні колеги.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Тривалий період матеріальної нестабільності залишається позаду. Не відмовляйтеся від участі у благодійності. Збирайте одяг і продукти для переселенців та захисників. Приймати рішення про зміну роботи не слід. Матеріальної вигоди це не принесе.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Цінуйте наявні стосунки. Пошуки ідеального партнера призведуть до самотності. Не несіть у ломбард свої коштовності. Повернути їх назад буде складно.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Проведіть цей день у колі родини. Не запрошуйте гостей. Вони втомлять порожніми балачками. Надто багато часу витрачаєте у соцмережах. Спробуйте видалити доступ до них зі смартфонів. Здивуєтеся, наскільки більше встигатимете.

Цього тижня в Україні значно потепліє. Очікується до +20...25°C, а часом і до +27 °C у південній частині, на сході та місцями у центральних областях.

Зараз ви читаєте новину «Чотири знаки зодіаку, які отримають все й одразу – гороскоп на 27 вересня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути