понеділок, 30 липня 2007 08:58

Червоненко отримав кубок на раллі, станцював гопак та облився шампанським (ФОТО)
5

Команда Запорізького губернатора, який вперше за 16 років виступав у ролі пілота ралійной машини, зайняла друге місце в Міжнародних кільцевих гонках "Omnitel 1003 km Grand Prix".

Автогонка проходила в місті Паланга. Здобувши призове місце, Євген Альфредович прямо на п`єдесталі спочатку станцював гопак, потім "Сім сорок", а потім облився шампанським.

Команда Червоненка складалася з 5 осіб (з України, Литви і Латвії). Виступ обслуговували 14 бельгійських механіків, три тренери, лікарі і психологи. За умовами перегонів, кожен з членів повинен пройти свій етап поодинці, а потім поступитися місцем в машині партнерові, розповів Червоненко виданню "Сегодня".

В ролі пілота губернатор сів за кермо вперше після тривалої перерви, професійно він не займався гонками близько 16 років, тільки іноді виступаючи в ролі штурмана в екіпажі багатократного чемпіона України Олександра Салюка. "Звичайно, я тренувався, підтримував форму, але професійно не їздив", - додав він.

Підтримати губернатора до Литви приїхали його дочка Олександра, брат Ігор з дружиною і ще кілька близьких друзів. У такому тісному колі Євген Червоненко неофіційно і відзначив вдалий виступ своєї команди.

Гонки в Паланзі — найдорожчі в Східній Європі. Довжина траси — 1003 км. Кожен екіпаж проходить 331 коло. Щорічно на змагання до Литви з`їжджаються команди з Латвії, Фінляндії, Бельгії, Росії, Франції, Швеції і Німеччини.

Зараз ви читаєте новину «Червоненко отримав кубок на раллі, станцював гопак та облився шампанським (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути