пʼятниця, 03 березня 2006 10:38

Чорну ікру вироблятимуть у відстійнику

У каналізаційному відстійнику швейцарського міста Баерцвіль біля Цюріха почали виробляти чорну ікру. За прямим призначенням споруда працювати вже не може, бо застаріла.

Зараз відстійник викупив експерт з риби Даніель Брюннер. Він планує випустити туди 400 сибірських осетрів, імпортованих з Росії, й розпочати виробництво чорної ікри.

- Наразі обладнання повністю вичищене й немає загрози інфікування риби або продукції, - каже він. - А коли прийде час збирати ікру приміщення позбудеться й запаху, адже осетри стають дорослими за вісім років!

Зараз ви читаєте новину «Чорну ікру вироблятимуть у відстійнику». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути