четвер, 25 березня 2010 13:56

Черновецького покарають за прогули?

Черновецького покарають за прогули?

Блок Кличка закликає Кабінет Міністрів звернути увагу на те, що мер Києва Леонід Черновецький ігнорує засідання Київради. За словами партійців, у 2009 році градоначальник був присутнім на трьох засіданнях, а проводив лише одне.

Про це повідомили у прес-службі Блоку.

За словами партійців, Л.Черновецький порушує не тільки регламент Київської міської ради, але й норми закону "Про місцеве самоврядування в Україні", відповідно до якого саме міський голова скликає і проводить засідання міськради.

Вони також зазначили, що причин для відсутності Л.Черновецького на засіданні може бути тільки троє: відпустка, лікарняний або відрядження.

"Ми знаємо, що мер Києва любить відпочивати (тільки за минулий рік він шість разів був у відпустці), але станом на 25 березня 2010 року жодна з цих причин не була озвучена", - наголосили у Блоці.

Партійці наполягають на тому, що усні вказівки міського голови, які озвучує секретар Київради Олесь Довгий, не дають йому права вести засідання.

Крім того, за їхніми словами, Л.Черновецький не проводить особистого прийому громадян і не відповідає на депутатські запити і звернення.

"Усі ці порушення Закону і регламенту взагалі ставлять під сумнів легітимність рішень, прийнятих Київською міською радою за відсутності мера. Черновецький має перестати поводитися як двієчник, який не хоче ходити до школи - досить вже прогулювати засідання Київради!", - зазначили у Блоці.

Партійці також вимагають від мера публічно оприлюднити терміновий план дій з виправлення критичної ситуації у столиці і негайно винести його на засідання Київради.

Зараз ви читаєте новину «Черновецького покарають за прогули?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути