четвер, 28 травня 2009 19:00

Черновецький знизив тарифи на рекламу

Черновецький знизив тарифи на рекламу

Мер Києва Леонід Черновецький заявляє, що вчора підписав розпорядження про зменшення вартості реклами в українській столиці. Про це він заявив сьогодні в своєму виступі на засіданні Київради.

Кажучи про те, що підтримка малого і середнього бізнесу є одним з пріоритетів міської влади, Л.Черновецкий відзначив: "Вчора я підписав розпорядження по зменшенню вартості реклами".

Л.Черновецкий також заявив про те, що в цьому напрямі вже багато зроблено. "Це і рішення з максимального спрощення роботи малого бізнесу в столиці, і зменшення розміру пайових відрахувань для забудовників в столиці. Запроваджений механізм відстрочення на декілька років з викупу землі для її орендарів. Ми вже зменшили вартість оренди комунальної власності для підприємців, відпрацьовано вирішення зі спрощення дозвільної документації для реалізації інвестиційних проектів", - сказав він.

Нагадаємо, у вересні минулого року Л.Черновецький підвищив тарифи на зовнішню рекламу. За словами столичного градоначальника, збільшені тарифи на зовнішню рекламу, "яка заважає водіям, відволікає увагу, від чого і трапляються ДТП".

За матеріалом Ліга

Зараз ви читаєте новину «Черновецький знизив тарифи на рекламу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути