Ексклюзиви
пʼятниця, 30 жовтня 2009 18:32

Черновецький закриває школи та ВНЗ

Черновецький закриває школи та ВНЗ

Київська міська державна адміністрація ввела карантин у зв"язку із загостренням епідеміологічної ситуації грипу А/H1N1 у школах і вищих навчальних закладах столиці з 2 листопада до окремого розпорядження.

Про це на засіданні надзвичайного штабу мерії щодо грипу сказала перший заступник голови міськадміністрації Ірена Кільчицька.

"Закриття загальноосвітніх шкіл, ліцеїв, гімназій незалежно від форм власності та відомчого підпорядкування з понеділка, 2 листопада до особливого розпорядження. Закриття ВНЗ усіх рівнів акредитації до особливого розпорядження", - сказала Кільчицька.

Кільчицька також повідомила, що мерія рекомендує батькам дітей дошкільного віку по можливості утриматися від відвідування дитячих садків, незважаючи на те, що самі дитячі заклади працюватимуть.

Мерія також вирішила ввести суворий масковий режим, крім медичних установ, в установах торгівлі, громадського харчування та на ринках.

За словами Кільчицької, мерія також має намір збільшити кількість ліжко-місць у лікарнях для госпіталізації хворих, посилити контроль над станом здоров"я вагітних і породіль, які є однією з найбільш схильних до захворювання категорій населення.

Крім цього, міськадміністрація обмежила проведення у місті масових заходів, заборонила енергопостачальній компанії Київенерго відключати від теплопостачання будь-яких споживачів міста, вирішила забезпечити необхідними медикаментами малозабезпечених городян, а також виділити додаткові кошти на закупівлю необхідних медикаментів для медустанов.

Корреспондент.net

Зараз ви читаєте новину «Черновецький закриває школи та ВНЗ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути