пʼятниця, 02 квітня 2010 13:54

Черновецький святкуватиме Великдень на Михайлівській площі

Черновецький святкуватиме Великдень на Михайлівській площі

Загальноміські заходи з нагоди Великодня відбудуться 4 квітня на Михайлівській площі в Києві. Столична адміністрація вже видала відповідне розпорядження.

Про це повідомив заступник голови КМДА Віталій Журавський.

"Місто готується до Великодня. Вже затверджено план заходів з організації святкування у кожному районі столиці. Традиційно у храмах Києва відбуватимуться святкові богослужіння. Вулиці та площі районів будуть святково оформлені. Біля майданчику, де відбуватиметься головне свято, зокрема на Михайлівській площі, столична влада забезпечить охорону громадського порядку та постійне чергування спеціалістів для надання медичної допомоги під час проведення свята", – розповів Журавський.

Він додав, що святкування на Михайлівській площі розпочнеться о 15:00. Програмою свята передбачена велика концертна програма за участю кращих художніх колективів та виконавців столиці, святкова торгівля та вітальне слово від Київського міського голови Леоніда Черновецького.

Водночас, районні у місті Києві державні адміністрації готуються до проведення окремих Великодніх святкових заходів для своїх мешканців та гостей міста.

Нагадаємо, 4 квітня о 16:00 відбудеться Хресна Хода з Віфлеємським чудотворним образом Божої Матері від Києво-Печерської Лаври до місця будівництва Свято – Воскресенского Кафедрального собору (Залізничне шосе, 3).

Минулого року загальноміське святкування Великодня відбувалось також на Михайлівській площі.

Зараз ви читаєте новину «Черновецький святкуватиме Великдень на Михайлівській площі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути