Ексклюзиви
четвер, 29 січня 2009 11:47

Черновецький купив собі італійський гелікоптер і англійський літак

Мер Києва Леонід Черновецький за "найвищу ціну" купив літак і гелікоптер.

Вертоліт мер Києва купив днями. Проте, модель назвати не може. І не тому, що приховує, а внаслідок того, що, за його словами, не надає цим деталям ніякого значення. Знає тільки те, що гелікоптер виготовлений в Італії. Ціна у цього придбання відповідна - "найдорожча". "Я вже літав на своєму новому вертольоті над Києвом. Чудово було! Київ з неба - дуже красиве місто", - відзначив Л.Черновецький.

Незабаром за купівлею вертольота столичний градоначальник придбав і невеликий літак. Цей апарат англійці продали мерові Києва, за його словами, за "багато": "Це невеликий літак. Точно не "Боїнг". Буду чартерні рейси здійснювати в майбутньому".

При цьому Л.Черновецький зізнався, що мріяв навчитися керувати вертольотом, щоб можна було спокійно політати над Києвом, але потім відмовився від цієї витівки. Зараз гелікоптер вже літає - перевозить провізію для "улюблених бабусь".

На питання, де "припарковані" його вертоліт і літак, мер Києва відповідати не став: "А навіщо вам це?".

Нагадаємо, раніше Л.Черновецький заявляв про намір купити вертоліт. "Якщо ви помітили, я ніколи нікуди не запізнююся. Ось скоро у мене буде мій власний вертоліт. Якщо дозволять проліт, то я буду літати на вертольоті, як це робить Лужков, але бюджетним коштом", - відзначив він, додавши, що не є прихильником порушення правил дорожнього руху, але іноді це необхідно, оскільки посада зобов"язує не запізнюватися", - відзначав він, повідомляє ЛIГАБiзнесIнформ

Зараз ви читаєте новину «Черновецький купив собі італійський гелікоптер і англійський літак». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути