четвер, 25 жовтня 2007 18:38

Черновецький готовий поступитися Луценку посадою мера

Мер Києва Леонід Черновецький готовий поступитися лідеру блоку "Наша Україна-Народна Самооборона" Юрію Луценку посадою мера, якщо Луценко обжене Черновецького в забігу на 5 км.

Про це він заявив журналістам, повідомляють Українські новини.

"Я перебуваю у відмінній формі. Я міг би зробити пропозицію Луценку пробігти із мною 5 кілометрів, і якщо він мене обжене, я готовий поступитися йому кріслом мера", - сказав Черновецький.

Він підкреслив, що дуже уважно стежить за станом свого здоров"я.

Також Черновецький засумнівався у вірогідності результатів аналізів Луценка, які показали відсутність слідів наркотиків і зловживання алкоголем у крові й сечі Луценка.

"Мене не вражає, те, що показано на загальнонаціональному каналі "1+1", хто бачив, які аналізи здавав Луценко - або, може, хтось за нього їх здавав?... Я бажаю Луценку покинути пити!" - сказав Черновецький.

Він підтвердив готовність обговорити з Луценком у прямому ефірі на одному із загальнонаціональних каналів процедуру спільної здачі аналізів.

Як відомо, Черновецький раніше закликав Луценка спільно пройти тест у прямому ефірі будь-якої телекомпанії на вживання наркотиків і спиртного.

У свою чергу Луценко здав для проведення аналізів зразки крові, сечі й волосся, і медики не виявили у них слідів наркотиків і зловживання алкоголем. Аналіз волосся ще проводиться.

Зараз ви читаєте новину «Черновецький готовий поступитися Луценку посадою мера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути