Ексклюзиви
четвер, 13 серпня 2009 09:58

Через помсту школяр скоїв подвійне вбивство

Через помсту школяр скоїв подвійне вбивство

У Великолепетихському районі Херсонської області за скоєння подвійного вбивства затримали 16-річного підлітка, учня 11-го класу місцевої школи.

Як повідомили в Головному управлінні Міністерства внутрішніх справ в області, в селі Рубанівка Великолепетихського району під час гасіння пожежі в приватному житловому будинку знайдено обгорілий труп 48-річного господаря будинку.

При обстеженні території в колодязі на подвір"ї знайдено труп іншого 53-річного чоловіка з ножовим пораненням в області шиї.

За підозрою у скоєнні злочину працівники міліції затримали 16-річного місцевого жителя. За словами затриманого, причиною скоєння злочину стала помста - нібито господарю будинку, який місяць тому побив його бабусю, в результаті чого вона потрапила в лікарню.

За даними слідства, 8 серпня школяр разом з односельчанинином вживав спиртні напої в будинку сусіда. Неповнолітній схопив вилку, а потім ніж, і завдав чоловіку кілька ударів у різні частини тіла, після чого витягнув труп з дому і скинув у колодязь. Потім він повернувся в будинок, де підпалив диван, на якому лежав господар приміщення - кривдник його бабусі. Вийшовши у двір, він закрив двері будинку. Господар помер від отруєння чадним газом.

За цим фактом порушено кримінальну справу за ч.2 ст.115 (навмисне вбивство) Кримінального кодексу України.

За матеріалом Корреспондент.net

Зараз ви читаєте новину «Через помсту школяр скоїв подвійне вбивство». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути