Ексклюзиви
вівторок, 12 січня 2010 13:19

Через ожеледицю щодня травмується 200 киян

Через ожеледицю щодня травмується 200 киян

У Києві збільшилася кількість людей, що травмувалися через ожеледицю.

Про це повідомив заступник начальника Головного управління охорони здоров"я і медичного забезпечення міськадміністрації Володимир Загородній.

"Враховуючи сьогоднішні погодні умови, кількість травм порівняно з таким же періодом минулого року збільшилася. Переважно свою роль відіграв погодний чинник, але не можна відкидати і те, що не скрізь забезпечили безпечні умови пересування пішоходів по вулицях", - зазначив він.

Чиновник також наголосив, що, якщо порівнювати рівень травматизму у листопаді і грудні, то статистика першого місяця зими показує, що він збільшився у середньому на 30%.

Так, за даними В.Загороднього, зараз за добу фіксується від 170 до 200 звернень людей з переломами і ударами. До того ж 20-30% з них - діти.

Водночас він не назвав точну кількість людей, які звернулися за допомогою з початку року, пояснивши, що оперативна інформація фіксується щодня, але підсумки будуть підбиватися пізніше.

Нагадаємо, раніше столична влада обіцяла, що наслідки негоди будуть ліквідовані за декілька днів. Однак дороги і тротуари столиці досі залишаються нерозчищеними від снігу, криги і зламаних дерев.

Водночас мер Києва Леонід Черновецький, повернувшись з двотижневої відпуски, доручив виділити 16,3 млн. грн. з міського бюджету на ліквідацію наслідків снігопаду.

За матеріалом ЛIГАБiзнесIнформ

Зараз ви читаєте новину «Через ожеледицю щодня травмується 200 киян». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути