Ексклюзиви
пʼятниця, 27 вересня 2013 10:15

Через холоди отоплювати Київ почнуть з 30 вересня

Через холоди отоплювати Київ почнуть з 30 вересня
Фото: ua.korrespondent.net

У столиці України через стійкі холоди опалювальний сезон розпочнеться раніше запланованих термінів - з 30 вересня. Про це повідомили у прес-службі Київської міської державної адміністрації.

"За прогнозами Укргідрометцентру в період з 27 вересня по 1 жовтня середньодобова температура в Києві не буде підніматися вище +8 градусів. У зв'язку з цим столичною владою прийнято рішення розпочати опалювальний сезон вже з 30 вересня. Відповідне розпорядження Київської міськдержадміністрації підписав Олександр Попов", - сказано у повідомленні.

Так, у понеділок, 30 вересня, керівники теплопостачальних підприємств та організацій розпочнуть подачу теплоносія у приміщення пологових будинків, лікувальних установ, дошкільних установ і навчальних закладів з цілодобовим перебуванням дітей, а також соціально -медичних установ, підпорядкованих Департаменту соціальної політики.

Підключення систем теплопостачання відбуватиметься в три етапи.

"Спочатку ми подамо тепло в дитячі садки, навчальні заклади з цілодобовим перебуванням дітей та лікувальних закладів. Потім - в усі загальноосвітні навчальні заклади за заявками їх керівників. Після цього включать опалення і в житлових будинках, адміністративних будівлях установ та організацій (також за заявками їх керівників). Ми ретельно підготувалися, тому вхід в опалювальний сезон повинен пройти без ускладнень ", - повідомив Олександр Попов.

Зараз ви читаєте новину «Через холоди отоплювати Київ почнуть з 30 вересня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути