Ексклюзиви
неділя, 12 серпня 2007 12:54

Через будівельні роботи алея слави у Голівуді втратила 61 зірку

Алея слави Голлівуду позбулася 61 зірки з іменами знаменитостей. Робочі за допомогою відбійних молотків витягнули з бетону тротуару іменні "світила" відомих діячів американського кінематографа, серед яких, - Кларк Гейбл і Френк Синатра. Це було зроблено для того, щоб почати в цьому місці - на розі бульвару Голлівуд і вулиці Вайн - зведення готельно-розважально-магазинного комплексу. Після завершення будівництва 61 зірка знов повернеться на "зоряний трек" бульвару Голлівуд.

В даний час іменні зірки знаменитостей перевезені на спеціальний склад тимчасового зберігання, де вони пробудуть до 2009 року. До завершення будівництва будуть закриті і відповідні ділянки тротуару на бульварі Голлівуд. Це викликало різкі протести місцевих жителів, але представники муніципальної влади заявили, що заборона проходу для пішоходів у цьому районі пов"язана не з будівництвом шопінг-центра, а з реконструкцією самих тротуарів, які, нібито, не відповідають федеральним стандартам.

А в кіноманів гостре роздратування викликало те, що 8 зірок їхніх кумирів у результаті робіт були пошкоджені. Проте співробітник компанії, яка проводить реконструкцію, повідомив, що збереглася мідна окантовка всіх зірок і букви, а в потрібний момент "тимчасово переміщена" ділянка "зоряного трека" буде відтворена в точній відповідності з оригіналом.

Алея слави Голлівуду розташовується на північному сході Лос-Анджелеса (штат Каліфорнія) на бульварі Голлівуд і вулиці Вайн. На цей час там налічується 2345 персональних зірок знаменитостей, повідомляє ИТАР-ТАСС.
Зараз ви читаєте новину «Через будівельні роботи алея слави у Голівуді втратила 61 зірку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути