Ексклюзиви
понеділок, 11 лютого 2008 18:58

Чемпіонат світу з в"язання визначить найшвидшу майстриню

У США пройде чемпіонат світу з в"язання, який визначить найшвидшого в"язальника. Змагання пройде в американському штаті Міннесота в місті Міннеаполісі. На нім схрестять спиці кращі майстрині з Європи і Америки.

З 2004 року цей титул належить 52-річній британці Хейзел Тіндолл з островів Шетландських в Шотландії. Вона стала чемпіонкою світу з в"язання, вив"язавши 255 петель всього за три хвилини.

Як говорить Хейзел Тіндолл, в її сім"ї бабуся ніколи не випускала з рук в"язальні спиці. Зараз, за словами Хейзел, вона готується до захисту чемпіонського титулу.

"У 2004 році я змогла за три хвилини зробити 255 петель, і це дозволило мені стати найшвидшим в"язальником. Зараз мені вперше доведеться захищати це звання", - говорить Хейзел Тіндолл.

"Мені здається, що найважливіше в цій справі - добре володіти технікою в"язання і якомога менше рухати руками", - указує вона. Хейзел Тіндолл розповіла, що в"яже вже більше 50 років. "У кожної людини - свій особливий спосіб в"язання", - додає вона, повідомляє Російська служба Бі-бі-си.

Зараз ви читаєте новину «Чемпіонат світу з в"язання визначить найшвидшу майстриню». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути