субота, 22 жовтня 2022 06:00

Чим особливі вихідні напередодні сонячного затемнення – гороскоп на 22-23 жовтня

Чим особливі вихідні напередодні сонячного затемнення – гороскоп на 22-23 жовтня
25 жовтня відбудеться сонячне затемнення. Фото: pixabay.com

22-23 жовтня – вихідні напередодні сонячного затемнення. Їх бажано провести спокійно. Відмовтеся від гучних вечірок та екстремальних видів відпочинку. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Не варто відправлятися далеко від дому, - говорить астрологиня. – На вас чекають затримки в дорозі та збитки. Це особливий час, який допоможе розібратися у своїх бажаннях і зазирнути у майбутнє. Займіться аналізом своїх справ. Подумайте про те, що б ви хотіли змінити в житті. Чудова можливість позбавитися шкідливих звичок та небажаних людей у своєму оточенні. Для цього достатньо мати бажання й проявити наполегливість. Умійте відмовлятися від того, що не цікаво. Гарний настрій допоможе підтримати арттерапія. Приділіть більше часу творчості. Зробіть красивим своє приміщення. Милуйтеся гарними краєвидами. Оточуйте себе приємними людьми".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Ви бадьорі, активні та передбачувані, готові іти до цілі. Поруч завжди буде той, хто підтримує і надихає. Годі сваритися з дітьми. Спробуйте не критикувати, а зрозуміти, чому вони обрали такого партнера, роботу чи місце навчання. Не провокуйте алергію. Уникайте інтенсивних парфумів.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Повернеться натхнення. Робіть те, що планували, і отримуйте задоволення від результату. Вирушайте у подорож Західною Україною, досліджуйте місця, де народилися предки. Найбільше встигнуть ті, хто поруч мають людину, яка надихає. Не читайте при свічках.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Не сваріться з батьками та коханими. Горніться до тих, кого любите. Не зловживайте енергетиками та кавою, щоб не спровкувати гіпертонічний криз. Займіться лікуванням сколіозу. Робіть вправи, які позбавлять болю у спині.

Рак (22 червня – 22 липня)

Бракуватиме сил і натхнення. Тож використайте цей час для накопичення внутрішньої енергії. Будьте обережні з обіцянками і власними бажаннями. Прагнетимете незалежності, натомість спровокуєте самотність.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Попрацюйте у вихідні. Не упустіть нагоду вкотре довести керівництву, що ви варті високої посади і достойної зарплатні. Вдасться завоювати прихильність тих, хто давно подобається. На першому побаченні зумієте справити враження. Швидко скинути зайві кілограми допоможуть ранкові пробіжки.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Плануйте, дійте і рішуче рухайтеся вперед. Поруч є однодумці. Вас визнають і підтримують. Грошей багато, але не витрачайте усе до копійки. Вдалий час для весіль. Вінчатися будуть пари, які одружилися багато років тому, але живуть без церковного шлюбу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Синоптики спрогнозували, якою цьогоріч буде зима в Україні

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Дратуватиме, що коханим від вас треба тільки гроші. Вони активно розпоряджатимуться сімейним кошторисом. Забагато витрачатимуть на одяг та аксесуари. На комунальні послуги коштів забракне.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Одноманітність дратуватиме. Хотітиметься змін, тому затієте ремонт чи перестановку меблів у квартирі. Заробіток зростає, та нагадають про себе борги. Ще одна робота зараз стала б у нагоді.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Стримуйте у собі азарт покупця. Не ведіться на акції та рекламу. Не бійтеся змін. Ви йдете у ногу з часом і здатні швидше за інших реагувати на те, що відбувається у бізнесі чи житті. Неділю проведіть з рідними. Купіть нові книги та настільні ігри.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Придивляйтеся до того, що відбувається у житті дітей. Підтримуйте їх порадою, але не наполягайте, щоб розлучалися зі своїми партнерами або змінювали роботу. Покращити стосунки з коханими поки не вдасться. Сварки спалахуватимуть через низькі заробітки.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Обмінюйтеся контактами, але не вірте обіцянками. Даремно намагаєтеся перевиховувати дітей та внуків. Дозвольте їм вчитися на власних помилках. Їжте, коли зголодніли. Не заїдайте стрес булочками і цукерками.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Почуватиметеся щасливчиком. Буде достатньо сил та енергії. Втілюйте у життя свої плани та мрії. У вихідні зустрінете цікавих людей.

У Черкасах випав перший сніг. Це зняли місцеві мешканці та опублікували відео в мережі.

Зараз ви читаєте новину «Чим особливі вихідні напередодні сонячного затемнення – гороскоп на 22-23 жовтня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути