Ексклюзиви
середа, 17 лютого 2021 12:06

"Це єдиний шанс врятувати мою дитину" - мати благає про допомогу на лікування дочки

Автор: Фото надане Наталією Бруснік
  18-річна Наталія Бруснік з Черкас два роки бореться з пухлиною головного мозку.  На лікування в Туреччині потрібно 200 тис.грн.
18-річна Наталія Бруснік з Черкас два роки бореться з пухлиною головного мозку. На лікування в Туреччині потрібно 200 тис.грн.

18-річна Наталія Бруснік з Черкас 2 роки бореться з пухлиною головного мозку. Перенесла 2 операції, хіміотерапію. На лікування в Туреччині потрібно 200 тис. грн.

"Наташа в мене пізня дитина. Я її народила в 44 роки. Дитина росла, як і всі діти. Донька ходила в школу села Червона Слобода, ми там жили на квартирі. Усе почалося в 10-му класі. 4 березня в неї почалася блювота. Через тиждень все повторилося, але цього разу Наташа знепритомніла. Швидка допомога доставила в лікарню. Комп'ютерна томографія показала пухлину головного мозку і рідину. Наташа перенесла 2 операції з інтервалом в тиждень. Ставили дренаж, а потім шунт. Впродовж року донька приймала хіміотерапії. Але це не дало бажаних результатів. У грудні ми дізналися, що в Київ приїжджає професор з Туреччини. Поїхали до нього на консультацію. Він сказав, що може допомогти. Але треба зробити 2 МРТ. 1-ше в січні, 2-ге в березні, щоб він бачив, які є зміни. Лікування проводитимуть за допомогою кіберножа. Це безопераційний метод. Нам прислали рахунок. У гривнях це коштуватиме 200 тисяч. Для нас це захмарна сума. Я працюю двірником. Із чоловіком розлучена, він нічим нам не допомагає. Я звертаюся до небайдужих людей. Бо це єдиний шанс на повноцінне життя моєї дитини", - розповіла Gazeta.ua мати Наталія Бруснік.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "До 3 років були в лікарнях та реанімаціях" - мати благає про допомогу на реабілітацію доньки

Реквізити для допомоги:
карта Ощадбанку: гривня - 5167 8031 2908 4278 або євро – 4790 7000 1990 1512, Бруснік Наталія Анатоліївна.

Зараз ви читаєте новину «"Це єдиний шанс врятувати мою дитину" - мати благає про допомогу на лікування дочки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 1261
Голосування Чи допомагаєте ви українській армії з часу як розпочалася АТО?
  • Так, перераховую гроші на номер 565
  • Даю речі і продукти, коли збирають допомогу військовим у моєму місті
  • Перераховую гроші на конкретні речі (каски, бронежилети, тепловізори) у підрозділи, які діють на Сході
  • Не допомагаю, бо це має робити держава
Переглянути