Ексклюзиви
вівторок, 09 січня 2024 09:10

Це найкращий день у році - п'ять знаків, які отримають усе

Це найкращий день у році - п'ять знаків, які отримають усе
Найкращий день у році чекає на Тельців, Левів, Терезів, Скорпіонів та Водоліїв. Фото: pixabay.com

9 січня знадобиться уміння швидко приймати рішення. Неповоротким не таланитиме. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Плануйте зустрічі, домовляйтеся, радьтеся, підтримуйте одне одного, - говорить астрологиня. - Залагоджуйте конфлікти. Люди йтимуть назустріч. Приємні враження принесуть невеликі подорожі. Зробіть бажані покупки до обіду. Увечері вам намагатимуться підсунути зіпсований товар. Демонструйте коханим свою довіру. Дозвольте їм провести вечір з друзями. Не ревнуйте, а довіряйте. Найкращий день у році чекає на Тельців, Левів, Терези, Скорпіонів та Водоліїв. Ці п'ять знаків отримають усе, чого забажають".

Овен (21 березня - 20 квітня)

Самотужки справи йтимуть поволі. Залучіть до справи однодумців. Люди охоче допомагатимуть вам. Дозвольте дружині (чоловіку) добре відпочити після напруженого робочого дня. Візьміть ввечері усі хатні клопоти на себе.

Телець (21 квітня - 20 травня)

У вашій душі боротимуться сумніви і сподівання. Поговоріть з коханими відверто. Усе швидко з'ясується. Нервова система переноситиме надмірні навантаження. Розслабляйтеся. Слухайте улюблену музику, дивіться фільми, читайте книги.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Цього дня добре ходити у гості до знайомих та родичів. Шануйте давні традиції українців і звичаї власної родини. Виявляйте гостинність у своєму домі. Будьте раді навіть незнайомцям, що випадково опинилися на вашому порозі. Через таких людей прийде благословення у вашу родину.

Рак (22 червня - 22 липня)

Брати кредити не бажано. Вони стануть тягарем для вашого гаманця. Не кращий день для побачень. Відчуватиметься напруження у стосунках. Про другу зустріч не захочеться домовлятися.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Активніше беріться за роботу. Намагайтеся подолати скрутне фінансове становище. З'явиться шанс повернути справи на краще. Не пропустіть доброї нагоди. Настає вирішальний момент для визначення вашого майбутнього.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Ваші плани на вечір не співпадатимуть з намірами партнерів. Наполягати не варто. Займіться кожен своїми справами. Проведення великих банківських операцій бажано перенести на пару днів. Вигідних фінансових пропозицій не надійде.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Просто зробіть свій вибір: на кого чекає тиждень великих перемог

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Щось має зникнути з вашого дому. Винесіть на смітник щербатий посуд і старе ганчір'я. У такий спосіб ви зможете запобігти втраті потрібної речі.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Зірки сприятимуть подальшому покращенню матеріального становища. Поповніть свої заощадження. Не виставляйте на продаж свої речі. Випадкова зустріч може стати початком бурхливого роману.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Ваша власна економіка пішла на спад. Знайти спонсорів для її підтримки буде непросто. Кохані зі щирим серцем прагнутимуть допомагати вам у справах. Прийміть їх турботу із вдячністю. Не відмежовуйтеся.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Надходження грошей не очікується. Але вдалий збіг обставин дозволить вам не відчувати обмежень у фінансах. Розпочинати ремонтних робіт у цей день не слід. Ви з близькими говоритимете різними мовами. Не варто у ці дні намагатися домовитися про щось.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Вам хотітиметься усього та одразу. Розберіться зі своїми бажаннями. Насолодіться плодами своєї праці. Розслаблятися не час. Покажіть партнерам та керівництву, що ви варті більшого. Демонструйте нереальні результати, проявляйте усі свої таланти.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Розпочніть робочий день раніше. Він обіцяє бути прибутковим. Вам запропонують нову посаду. Бережіть свої речі від пошкодження. Набридатимуть залицяння неприємної для вас людини. Це заважатиме реалізації особистих планів. Зумійте прямо і чемно відмовити.

Астролог розповів, коли насправді розпочнеться рік Дракона, що та кому він готує.

Зараз ви читаєте новину «Це найкращий день у році - п'ять знаків, які отримають усе». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути