вівторок, 13 вересня 2022 15:00

Частину України накриють дощі: де завтра чекати опадів

Завтра в Україні буде тепло. У південній частині в середу опадів не передбачається. Вітер західний, північно-західний, помірний.

Температура повітря 14 вересня впродовж дня становитиме +17...22°С, на південному заході, а саме на Одещині, у Чернівецькій області й частині Вінниччини, імовірно, до +24°С, повідомила синоптикиня Наталка Діденко у Facebook. Свіжіше повітря очікується на північному сході, на Сумщині, Чернігівщині, Харківщині, тут близько +12...16°С.

"Дощі пройдуть вночі на Лівобережжі, вдень у середу блукатимуть, переважно невеликі, у західних, північних, центральних (окрім Вінниччини) й східних областях", – ідеться в повідомленні.

Автор: facebook.com/tala.didenko
  Завтра в Україні буде тепло
Завтра в Україні буде тепло

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Миколаївщині помітили одразу декілька торнадо: моторошні фото

У Києві 14 вересня дощ імовірний, але здебільшого або невеликий, або мрякою, або просто вологість може сісти густо, туманно. Температура повітря в столиці в середу максимально становитиме +18...20°С.

"Час від часу зазиратимемо на сусідську погоду: у Варшаві найближчої ночі пройде дощ, вдень без опадів, а повітря в середу прогріється до чудових +20...22°С", – додала Діденко.

2 вересня до Києва завітала метеорологічна осінь. Вона розпочалася на два тижні раніше за кліматичну норму.

В Україні перша половина осені очікується теплою і посушливою. Вересень – перший місяць метеорологічної осені, упродовж якого відбувається поступовий перехід від літніх до осінніх процесів. Очікується, що цьогоріч упродовж вересня, особливо в його першій половині, на значній території країни ще зберігатиметься літня погода.

Зараз ви читаєте новину «Частину України накриють дощі: де завтра чекати опадів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути