Ексклюзиви
вівторок, 17 червня 2008 10:06

Бушу, Ахмадінежаду і Мушаррафу довіряють найменше

Президент США Джордж Буш, пакистанський лідер Первез Мушарраф і президент Ірану Махмуд Ахмадінежад визнані найменш гідними довіри світовими лідерами. Такі результати дослідження, проведеного центром WorldPublicOpinion.org (Світова асоціація з вивчення громадської думки) у 20 країнах світу. Як вдалося з"ясувати соціологам, жоден з державних лідерів не користується великою довірою за межами своєї країни, проте Дж.Буш, П.Мушарраф і М.Ахмадінежад - безперечні лідери цього рейтингу, повідомляється на сайті центру.

Лише 23% респондентів, що проживають за межами США, відповіли, що хоч скільки-небудь довірять Дж.Бушу. У М.Ахмадінежада цей показник дорівнює 22%, у П.Мушаррафа - 18%.

Результати інших лідерів не набагато краще. Так, лише 26% довіряє президенту Франції Ніколя Саркозі, 28% вірять китайському лідеру Ху Цзиньтао, 30% довіряють прем"єр-міністру Великобританії Гордону Брауну і 32% - колишньому президенту Росії Володимиру Путіну. Найвищий показник у генерального секретаря ООН Пан Гі Муна - 35%.

Дослідницький центр WorldPublicOpinion.org був організований за підтримки американського університету Меріленда. Соціологічне дослідження проводилося в 20 країнах, населення яких складає близько 60% населення Землі. Всього було опитано 19 тис. 751 людину, повідомляється на сайті центру, повідомляє РБК-Україна.

Зараз ви читаєте новину «Бушу, Ахмадінежаду і Мушаррафу довіряють найменше». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути