середа, 19 вересня 2007 13:33

Буш, забувши, двічі привітав прем"єра Малайзії з одруженням

Президент США Джордж Буш дав гострословам черговий привід посміятися над собою. 30 серпня, під час бесіди з журналістами з країн Азії, він виявив приємне здивування звісткою про те, що прем"єр-міністр Малайзії одружився. Буш пообіцяв привітати Абдуллу Бадаві, проте йому тут же вказали, що президент уже зробив це у письмовій формі. Один із журналістів поставив Джорджу Бушу запитання, що стосується Малайзії, і той почав нахвалювати свої прекрасні відносини з прем"єр-міністром Абдуллой Ахмадом Бадаві – своїм нерозлучним приятелем, розповідає газета The Washington Post.

"Я поважаю прем"єр-міністра Бадаві і захоплююся тим, як він керує країною, – заявив Буш. – Коли у нього померла дружина, я намагався скоріше зателефонувати йому – просто, щоб він знав, як я за нього переживаю".

"Він знову одружився", – повідомив Бушу один з журналістів.

"Правда? – перепитав Буш. – Дуже добре. Я його привітаю. Спасибі, що попередили – я все зрозумів. Але не згадуйте в статті, що вам довелося мені про це розповісти. Ні, згадайте, якщо хочете. Я буду радий... я його привітаю. Здорово".

"Ви це вже зробили, сер, – перервав президента Денніс Уайлдер з Ради національної безпеки, - Ви його вже привітали".

"Саме так. Я його ще раз привітаю, – сказав Буш під сміх журналістів, намагаючись врятувати ситуацію. – Я привітаю його в подвійному обсязі. Вірно, я ж йому листа написав. Щось не пам"ятаю – я йому телефонував чи написав листа?" - "Ви написали йому листа", – повідомив Уайлдер. "Точно-точно. Послав йому декілька квіточок".

The Washington Post виражає надію, що Уайлдер не вважатиме, що перевтомиться, коли нагадає Бушу про річницю його весілля, день народження близнят та інші важливі заходи. NEWSru.

Зараз ви читаєте новину «Буш, забувши, двічі привітав прем"єра Малайзії з одруженням». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути