четвер, 26 лютого 2009 20:03

Бурджанадзе продовжує "пресувати" Саакашвілі

Бурджанадзе продовжує "пресувати" Саакашвілі
Грузія "сьогодні знаходиться в цейтноті й тому необхідне проведення дострокових президентських виборів". Про це заявила в Тбілісі колишній голова парламенту Грузії Ніно Бурджанадзе.

"В результаті політики Михайла Саакашвілі, - вважає вона, - Грузія опинилася в цейтноті, в глибокій кризі, країна стоїть перед серйозними небезпеками і викликами". "Чим довше Саакашвілі залишиться при владі, тим більше будуть небезпеки та виклики для Грузії, тому необхідно, щоб він пішов у відставку і якнайскоріше були проведені дострокові президентські вибори", - відзначила Бурджанадзе в опублікованому сьогодні інтерв"ю газеті "Квела сіахле".

За її словами, "проведення дострокових виборів президента дозволить обрати керівником країни таку людину, яка в змозі буде спокійними і прагматичними методами вирішувати всі існуючі проблеми".

Бурджанадзе в 2001 - 2008 роках очолювала парламент. У листопаді 2008 року заснувала опозиційну партію "Демократичний рух - Єдина Грузія". Лідери більшості опозиційних партій також вимагають відставки президента. Сам Саакашвілі не раз заявляв, що у відставку не піде. Його повноваження закінчуються на початку 2013 року.

За матеріалами ИТАР-ТАСС, Интерфакс

Зараз ви читаєте новину «Бурджанадзе продовжує "пресувати" Саакашвілі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути