пʼятниця, 12 травня 2023 13:53

Букмекери оновили прогнози щодо переможця Євробачення

13 травня у британському Ліверпулі відбудеться фінал Євробачення-2023. На наймасштабнішому пісенному конкурсі Європи виступлять представники 26 країн. Україну представляє гурт TVORCHI з піснею Heart of Steel, присвяченою захисникам Азовсталі. У суботу дует виступить під номером 19.

За крок до фіналу Євробачення букмекери дещо змінили прогнози щодо переможця. Згідно з даними Eurovisionworld, лідером цього року все ще залишається Loreen, яка представляє Швецію, її шанси на перемогу підвищилися до 50%.

Раніше артистка вже перемагала в конкурсі з піснею Euphoria.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Tvorchi показали номер, з яким будуть виступати на "Євробаченні"

На другому місці опинився Käärijä з Фінляндії. На його перемогу зараз ставлять 20%. Запальна пісня Cha Cha Cha підкорила глядачів у залі.

А ось на гурт TVORCHI та перемогу України букмекери поставили лише 7%. Після першого півфіналу дует посилив свої позиції і займав третю позицію в прогнозах.

Закривають п'ятірку лідерів Франція та Іспанія. Вони можуть перемогти з ймовірністю 4%.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Євробачення-2023: де і коли подивитися фінал

Автор: eurovisionworld.com/odds/eurovision
  Ставки букмекерів перед фіналом Євробачення змінилися
Ставки букмекерів перед фіналом Євробачення змінилися

Україна, яка перемогла на конкурсі 2022 року з піснею Stefania гурту Kalush Orchestra, не змогла задовольнити вимоги щодо проведення конкурсу через безпекові побоювання, спричинені російським вторгненням в Україну. Тому Велика Британія приймає конкурс удев'яте, востаннє це відбулось 1998 року в Бірмінгемі.

9 травня відбувся перший півфінал пісенного конкурсу Євробачення. Виступали артисти з 15 країн-учасниць. У фінал вийшли Хорватія, Молдова, Швейцарія, Фінляндія, Чехія, Ізраїль, Португалія, Швеція, Сербія, Норвегія.

Згідно з результатами голосування, після другого півфіналу змагання в межах "Євробачення-2023" залишили учасники від Данії, Ісландії, Грузії, Сан-Марино, Румунії та Греції. У наступний етап пройшли: Албанія, Кіпр, Естонія, Бельгія, Австрія, Литва, Польща, Австралія, Вірменія і Словенія.

У фіналі Євробачення також виступатимуть українські артисти Kalush Orchestra, Go_A, Jamala, Тіна Кароль і Verka Serduchka.

Зараз ви читаєте новину «Букмекери оновили прогнози щодо переможця Євробачення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути