середа, 13 лютого 2008 12:03

Брітні Спірс зайнялася підготовкою до світового турне з альбомом Blackout

Співачка Брітні Спірс розпочала репетиціъ свого нового світового турне. Скандальна зірка тренується в лос-анджелеському танцювальному комплексі "Міленіум" і, як запевняють джерела, незабаром вирушить підкорювати публіку зі своїм новим альбомом Blackout. Джерело, близьке до співачки, заявило The New York Post, що Брітні "через кілька тижнів виїде з країни. Місяць вона репетируватиме, а потім поїде в світове турне", повідомляє ФактNews із посиланням на The Daily Mail.

Тим часом, Брітні Спірс знайшла нове застосування своїм хореографічним навичкам - вона почала навчати танцям дітей. Мати двох малюків провела заняття для класу з восьми учнів у віці від 4 до 9 років. Джерело на студії повідомило: "Коли Брітні приїхала, вона підійшла до кожного з дітей, запитала в них імена і поцікавилася, чи подобається їм Мадонна, тому що саме під її музику вони танцюватимуть". За словами джерела, Брітні не вперше проводить заняття для учнів школи.

Тим часом, батько співачки Джемі Спірс, призначений судом її опікуном, вирішив звільнити її менеджера Говарда Гроссмана, оскільки він проігнорував заборону наближатися і контактувати зі своєю підопічною без дозволу, а також відмовився повідомити зміст листа, якого Брітні направив її помічник Сем Лутфі. Джемі Спірс був призначений опікуном дочки після того, як вона удруге лягла в психіатричну клініку. Джемі і Лінн, мати Брітні, стурбовані тим, що їхню дочку випустили з лікарні на 11 днів раніше призначеного терміну.

Нагадаємо, продажі першого з 2003 року студійного альбому Брітні Спірс почалися 30 грудня 2007 року. У альбом, що отримав назву Blackout, увійшли 12 треків в стилі техно і електро-поп. Пісня Gimme more з нового диска, не зважаючи на ганебний виступ співачки на врученні премій MTV у вересні, швидко вийшла на лідируючі місця хіт-парадів у США. А альбом Blackout посів друге місце в рейтингу Top200 від журналу Billboard.

Не зважаючи на позитивні зрушення в кар"єрі, поведінка Брітні Спірс продовжує викликати занепокоєність у її батьків і близьких людей. В кінці січня Спірс відвезли в лікарню при Університеті Каліфорнії прямо з її будинку в Беверлі Хіллс, після того як психіатр, що спостерігав за співачкою, подзвонив медикам і виразив стурбованість її неадекватною поведінкою. На початку січня Спірс потрапила до лікарні аналогічним чином.

Представники її колишнього чоловіка Кевіна Федерлайна прийшли до будинку Брітні, щоб забрати дітей після санкціонованого судом візиту, але Брітні відмовилася віддати їх. Вона відпустила дворічного Шона до батька, а сама закрилася у ванній разом з однорічним Джейденом Джеймсом.

Усі їх спроби забрати дітей не мали успіху, і помічники Федерлайна викликали поліцію. На місце події прибули п"ять поліцейських автомобілів, поліцейський вертоліт і карета "Швидкої допомоги". Брітні прив"язали до носилок і доправили в лікарню. Того разу вона покинула лікувальну установу через два дні.
Зараз ви читаєте новину «Брітні Спірс зайнялася підготовкою до світового турне з альбомом Blackout». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути