Ексклюзиви
пʼятниця, 02 листопада 2007 12:52

Брітні Спірс влаштувала кошмарний стриптиз (ФОТО)

Скандалістка Брітні відзначила Хеллоуїн голою. Зрозуміло, вона була п"яна. Неподобство трапилося на вечірці з честь Хеллоуїна, організованою екстравагантною стриптизеркою Дітою фон Тіз.

Що була поп-принцеса прибула на свято вже випивша, тому навіть вилізти з машини у Брітні вийшло тільки за допомогою охоронців. 26-річна красуня за традицією не наділа нижню білизну. Правда, на цей раз наявність на Брітні колготок все ж таки уберегло тих, що знімали зірку, від нового морального потрясіння.

Прийнявши ще міцних напоїв, Брітні почала приставати до жіночої половини вечірки, намагаючись цілуватися, а потім, гордо скинувши своє і без того мінімальне платтячко, почала витанцьовувати екзотичний стриптиз в гігантській чарці для мартіні, в якій господиня вечора Діта знімалася для еротичного журналу.

Коли Брітні все ж таки стягнули з імпровізованої сцени, міс Спірс почала на все горло матюкати суддю Скотта Гордона, мало того що той присудив опіку над синочками співачки Кевіну Федерлайну, так ще і відчитав днями дівчину за занадто фривольну поведінку. "...удак! ...удак!" - голосно викрикувала Брітні, поки водій ніс її до машини, повідомляє ТОПНьюз.ру.

Зараз ви читаєте новину «Брітні Спірс влаштувала кошмарний стриптиз (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути