понеділок, 12 квітня 2010 10:44

Британських листонош залякав старий кіт (ФОТО)

Автор: The Telegraph
 

Співробітники поштового відділення в місті Фарслі графства Йоркшир відмовилися доставляти кореспонденцію господині кота, який тричі нападав на листонош.

За словами поштарів, чорно-білий кіт на ім"я Тайгер накидується на них, коли вони проходять повз котячий вхід у будинок Трейсі Брейшоу, й женеться за ними по садку до самої хвіртки. Співробітники пошти вважають тварину вкрай небезпечним і агресивним.

Сама Брейшоу сумнівається в достовірності цих повідомлень. Вона вказує на те, що 19-річний Тайгер досить мало рухається, швидко стомлюється і спить до 20 годин на добу. Кіт має доволі похилий вік - середня тривалість життя домашніх кішок становить 15-20 років.

Листоноші бояться наближатися до будинку жінки, тому Трейсі Брейшоу змушена забирати листи і газети в сортувальному відділенні. Співробітники пошти висловили надію, що незабаром ситуація вирішиться і листоноші зможуть відновити доставку пошти, не ризикуючи здоров"ям.

The Telegraph, Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Британських листонош залякав старий кіт (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути