вівторок, 04 серпня 2009 17:42

Британці щодня витрачають 43 хвилини на розглядання жінок

Британці щодня витрачають 43 хвилини на розглядання жінок
Британська компанія Kodak Lens провела опитування, яке показало, що щодня чоловік розглядає 10 жінок протягом 43 хвилин.

Про це пише сьогодні британська газета Telegraph.

У сумі витрачений на споглядання жінок час становить 259 годин - це майже 11 днів щорічно, що становить майже рік (11 місяців і 11 днів) за час від 18 до 50 років.

"Чоловіки славляться тим, що витріщаються на жінок. Було цікаво дізнатися, як саме довго вони роблять це", - сказали автори дослідження.

35% заявили про те, що успішно починали спілкуватися з тими, з ким зустрілися виглядом

Жінки в середньому витрачають на споглядання осіб протилежної статі вдвічі менше - близько 20 хвилин на день, розглядаючи шістьох чоловіків. Таким чином, у період з 18 до 50 років на це заняття у жінок йде півроку.

Всього в опитуванні брало участь 3000 людей.

Кращими місцями для витріщання на жінок чоловіки назвали супермаркети. За ними ідуть бари та паби, нічні клуби, офіси та магазини.

Жінки, у свою чергу, розглядають чоловіків в першу чергу в барах і пабах. Серед інших місць найчастіше називають магазини, громадський транспорт, супермаркети, офіси.

19% хлопців почувають себе щасливими, коли їх розглядають представниці протилежної статі.

Серед дівчат тільки 9% отримують насолоду, коли на них витріщаються. 16% відчувають себе некомфортно, 20% починають хвилюватися.

Більше половини британців при цьому відчувають сором після того, як хтось спіймає їх погляд.

35% заявили про те, що успішно починали спілкуватися з тими, з ким зустрілися поглядом.

Дослідники дізналися, що близько третині британців буде не вистачати можливості розглядати представників протилежної статі у випадку втрати зору. 71% буде не вистачати вигляду їх партнера.

При цьому, дві третини опитаних не ставлять турботу про зір до пріоритетів, а 38% не відвідували окуліста більше двох років.

Нагадаємо, жінки в середньому двічі на день хвилюються з приводу своїх ніг і проводять півтори години, роздумуючи про ноги, зайву вагу й розмір одягу, стверджує компанія Venaforce, провівши опитування серед чотирьох тисяч британок, передає Корреспондент.

Зараз ви читаєте новину «Британці щодня витрачають 43 хвилини на розглядання жінок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути