четвер, 04 листопада 2010 17:51

Бригада МЧС більше години рятувала кота з вентиляційної шахти

2 листопада до Херсонської обласної служби МНС звернувся господар кошетяти Рижика. Кіт впав до вентиляційної шахти. Три доби його марно намагалися витягти власними силами.

Ввечері 29 жовтня Рижика випустили на прогулянку. Дихати свіжим повітрям кіт відправився на горище свого 10-ти поверхового будинку по вул. 49-тої Гвардійської дивізії. На горищі він потрапив до пастки - провалився у вентиляційну шахту.

Пролетівши кілька метрів, кіт все-таки застряг прямо перед отвором вентиляції у квартирі на 9-тому поверсі. Лише через дві доби його виявили господарі, коли почулио жалібне нявчання.

Спершу люди намагались самі дістати нещасну тваринку, та їм це не вдалось. Рижику одразу просунули їжу, тому хоч і не в комфортних умовах, він коротав час далі.

А вранці 2-го листопада за проханням власника кота до місця пригоди прибули рятувальники обласної служби МНС. Спершу бійці намагались вивільнити "бранця" вентиляційної шахти за допомогою мотузки та ганчірки. Спустили їх в отвір з покрівлі будинку. Але кошеня не вхопилось.

МНСники раздовбали отвір вентиляції у квартирі, де був Рижик. Безпосередньо звідти свого улюбленця витягнув господар, аби переляканий кіт не подряпав рятувальників.

За матеріалами Магнолія ТВ

Зараз ви читаєте новину «Бригада МЧС більше години рятувала кота з вентиляційної шахти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути