четвер, 24 січня 2013 09:34

Брат Обами збирається стати президентом Кенії

Брат Обами збирається стати президентом Кенії
Малік Обама. Фото: NTD

Проживаючий у Кенії зведений старший брат президента США Барака Обами Малік Обама теж вирішив йти в політику - він висунув свою кандидатуру на виборах у Кенії, які відбудуться в березні, повідомляє NTD.

"Тут, на нашій землі, нам також потрібен Обама, оскільки, таким чином, наші народи зможуть стати ближче один до одного. Сам факт, що Барак Обама став президентом США, відкрив багато перспектив для всіх. Моєму братові вдалося зламати "тверду стіну". Ніхто не може сказати, що ми чогось не можемо, оскільки ми темношкірі, або тому, що ми африканці. Я хочу, щоб наші зв'язки розвивалися і щоб люди побачили, що в Африці можливо досягти такого ж прогресу, як і в Америці", - заявив Обама.

У разі свого обрання на пост губернатора політик обіцяє сприяти будівництву нових доріг і лікарень, інженерних комунікацій для подачі води та електроенергії, а також стимулювати розвиток малого бізнесу. Крім того Обама каже, що має намір поборотися і за посаду президента Кенії на наступних виборах, які повинні відбутися в 2017 році.

Як відомо, 6 листопада 2012 року у США відбулись президентські вибори. Кандидата від Демократичної партії і 44-го президента США Барака Обаму було обрано на другий термін.

Зараз ви читаєте новину «Брат Обами збирається стати президентом Кенії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути