Ексклюзиви
пʼятниця, 14 березня 2008 16:43

Ботокс зробив Ніколь Кідман схожою на кажана (ФОТО)

Омолоджуючі ін"єкції ботокса зробили Ніколь Кідман схожою на кажана, затверджують експерти-косметологи на конференції в Австралії.

Раніше Кідман вигідно відрізнялася від своїх голлівудських побратимів своїм в"юнким рудим волоссям, білою шкірою і веснянками. Тепер же вона має типове обличчя зірки з прилизаним волоссям і ідеально гладкою шкірою.

Один з експертів, що оцінював роботу пластичних хірургів, прямо сказав, що результати операції тільки відлякають інших жінок від таких радикальних методів відновлення краси. Доктор Мартін Брон відверто додав, що тепер обличчя Кідман має схожість з мордочкою кажана, пише газета TheDaily Mail.

Ботокс (botox) - це процедура введення у мімічні м"язи однойменного препарату, що є очищеним і ослабленим нейротоксином ботуліну типу А.

У косметології "Ботокс" використовується відносно недавно, проте за короткий строк отримав дуже багато прихильників серед фахівців і пацієнтів. Не дивлячись на те, що для розгладження зморшок використовується така серйозна отрута, як ботулін, токсичних реакцій при використанні "Ботоксу" ніколи не буває.

Токсин діє виключно на дрібні м"язи, розташовані під шкірою. Саме вони, скорочуючись, створюють зморшки на лобі, в кутках очей, переніссі і спинці носа, верхній губі.

Для введення препарату використовуються тонкі голки, за допомогою яких препарат вводять у м"язи. Для знеболення процедури використовують місцеві анестетики, які заздалегідь наносять на шкіру.

Препарат починає діяти в середньому через 7-14 днів. Під дією "Ботоксу" наступає ослаблення рухової активності м"язів. Дрібні і глибокі зморшки розгладжуються, а поверхня шкіри стає рівною.

Зараз ви читаєте новину «Ботокс зробив Ніколь Кідман схожою на кажана (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути