понеділок, 13 вересня 2010 18:58

Бомжі спалили дитячий садок (ФОТО)

Сьогодні в Донецькій області в селищі Черкаське (м. Слов`янськ) згорів дитячий садок, внаслідок пожежі ніхто не постраждав.

Про це на прес-конференції повідомив голова Донецької обласної державної адміністрації Анатолій Близнюк. Його слова підтвердили в Головному управлінні МНС України в Донецькій області.

"Сьогодні вночі в селищі Черкаському Слов`янського району бомжі залізли в дитячий садок, щось там шукали, намагалися чимось там (поживитися) і спалили його, просто спалили і все", - сказав губернатор.

В облуправлінні МНС розповіли, що 13 вересня о 03.15 на пульт управління МНС у м. Слов`янську надійшла інформація про пожежу в приміщенні дитячого садка селища Черкаське. Було встановлено, що полум`я виривається з вікон будівлі дитячого сад і вже перекинулося на дах, людей у приміщенні немає.

При ліквідації пожежі було задіяно 2 автоцистерни і 10 чоловік особового складу. Вже о 4.18 пожежу було локалізовано, а о 4.56 - ліквідовано.

Лише своєчасна і професійна дія пожежників звела збитки дитячої дошкільної установи до мінімуму - вигоріло 100 кв.м крівлі і 50 кв.м дерев`яних перекриттів. Причина пожежі встановлюється.


У МНС зазначили, що тут великою складністю в роботі пожежників стало те, що в селищних гідрантах і пожежних водосховищах була відсутня вода, і заповнювати пожежні цистерни довелося у водоймищі зрошувального господарства, яке розташоване на відстані 2-2,5 кілометри від місця пожежі.

Як повідомлялось, у Києві бомжі допомогли аферистам "нагріти" киян на 15 млн грн.
УНІАН

Фото: Центр пропаганди ГУ МНС України в Донецькій області
Зараз ви читаєте новину «Бомжі спалили дитячий садок (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути