вівторок, 01 червня 2010 15:16

Бойко звернувся до опозиції і знайшов спільну мову з Тимошенко?

Про свою підтримку гендиректора ММК ім. Ілліча заявила Юлія Тимошенко. На прес-конференції в Сумах лідер БЮТ назвала корпоративний конфлікт між Володимиром Бойком і поки неназваними російськими інвесторами, "рейдерським захопленням".

Екс-прем'єр повідомила, що останні події навколо ММК ім. Ілліча - "це не тільки перший дзвіночок, а це вже набат, який б'є, тому що хвиля тіньової приватизації дійшла до ключових державних монополій".

"Це останнє металургійне підприємство, що належить трудовому колективу разом з керівництвом. По суті справи, вже все давно у народу забрали, і вчора вони поставили таку жирну крапку на будь-якій спільної власності трудового колективу та працівників підприємства", - зазначила Тимошенко.

Нагадаємо, 26 травня представник Formigos Борис Подільський і Rewein Ілля Горн заявили про придбання цими та іншими компаніями 100% акцій "Ілліч-Сталь" (володіє 90% акцій ММК ім.Ілліча).

За словами Подільського і Горна, покупці мають намір отримати контроль над меткомбінатом за підсумками зборів акціонерів.

Володимир Бойко спростував інформацію про продаж комбінату, проте після заяви глави Держкомпідприємництва Михайла Бродського про наявність документальних доказів продажу підприємства російським інвесторам і повідомлення ДКЦПФР, що підтверджує факт зміни власників ЗАТ "Ілліч-Сталь", гендиректор ММК ім. Ілліча змінив свою позицію і заявив, що угоду з купівлі-продажу акцій комбінату "таємно оформив несумлінний брокер, який мав формальну довіреність".

Фраза

Зараз ви читаєте новину «Бойко звернувся до опозиції і знайшов спільну мову з Тимошенко?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути