вівторок, 01 червня 2010 12:11

Володимир Бойко не визнає рішення зборів акціонерів ЗАТ "Ілліч-Сталь"

Голова Правління ЗАТ "Ілліч-Сталь" Володимир Бойко не визнає і не має наміру виконувати рішення загальних зборів акціонерів ЗАТ "Ілліч-Сталь", що відбулися 29 квітня 2009. Про це він заявив на прес-конференції в Маріуполі.

"Очолюване мною Правління ЗАТ "Ілліч-Сталь" продовжує виконувати свої функції і надалі має намір домагатися визнання незаконними всіх прийнятих на цих зборах акціонерів рішень. Це стосується, у тому числі, внесення змін до Статуту ЗАТ "Ілліч-Сталь", внаслідок чого була змінена структура управління суспільством, а також внесення персональних змін до складу виконавчого органу, наглядової ради та ревізійної комісії ЗАТ. В умовах сформованої навколо нашого підприємства ситуації я найрішучіше маю намір добиватися повернення собі та іншим членам Правління законних повноважень з управління закритим акціонерним товариством "Ілліч -Сталь", - заявив В. Бойко.

Довідка. ЗАТ "Ілліч-Сталь" володіє 90,4% акцій ВАТ "Маріупольський металургійний комбінат ім. Ілліча". На проведеному 29 квітня 2009 загальних зборах акціонерів ЗАТ "Ілліч-Сталь" були прийняті рішення про внесення змін до Статуту товариства, а також рішення про зміну персонального складу органів управління товариством.

Зараз ви читаєте новину «Володимир Бойко не визнає рішення зборів акціонерів ЗАТ "Ілліч-Сталь"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути