середа, 13 серпня 2008 16:44

Блондинки без трусів чіплялись до туристів у Берліні (ФОТО)

Працівники англійської косметично-парфумерної компанії Lush сьогодні на вулицях Берліну провели чергову акцію, яка закликає виробників використовувати якомога менше упаковки. На продавцях з одягу були лише білі фартухи з логотипом компанії.

Це була вже не перша подібна кампанія, яка проводиться британським виробником косметики.

У Lush стверджують, що упаковка косметики, яку ми купуємо, може займати близько 80% відсотків від загальної ваги продукції.

Засновник Lush Марк Константайн (Mark Constantine) запевняє: "Упаковка непотрібна, вона шкодить довкіллю і неекономна. Якщо ви відмовитесь від цього, то виробники матимуть більше грошей, щоб витрачати на вміст і ви отримаєте більше продукту."

Екологи вже давно переконують людство бойкотувати ті фірми, які ставляться з неповагою до екології, марнотратно загортаючи свою продукцію в яскраві упаковки, лише з метою заманити якомога більше покупців, тим самим завдаючи непоправної шкоди навколишньому середовищу.

Компанія Lush займається виробництвом натуральної косметики з натуральних продуктів, яка виготовляється тільки вручну. Магазини цієї марки відкриті в 32 країнах.

Фото Reuters

"Газета по-українськи"

Зараз ви читаєте новину «Блондинки без трусів чіплялись до туристів у Берліні (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути