пʼятниця, 24 липня 2009 12:22

Біля Ради протестують вкладники "Укрпромбанку", Асоціація міст та "Україна молода"

Біля Ради протестують вкладники "Укрпромбанку", Асоціація міст та "Україна молода"

Близько 300 учасників трьох акцій протесту пікетують будівлю Верховної Ради в п"ятницю.

Так, перед будівлею парламенту зібралися протестуючі вкладники "Укрпромбанку". Вони протестують проти прийняття законопроекту про рекапіталізацію банків, який запланований для розгляду на засіданні парламенту в п"ятницю.

Люди тримають плакати з написами "Довіра до банків втрачена назавжди", "Не дозволимо перетворити Укрпромбанк на черговий МММ", "Юлія Тимошенко, мільйон обдурених вкладників Укрпромбанку - це твої втрачені голоси на виборах".

Крім того, біля стін парламенту організований пікет Асоціації міст України з вимогою подолати вето президента на нову редакцію Бюджетного кодексу. Учасники акції відзначають, що до цього закону увійшли положення, які дозволять "укріпити ресурси місцевого самоврядування і поліпшити фінансовий стан територіальних общин". Учасники пікету тримають плакати "Новий Бюджетний кодекс - це шанс на життя територіальних общин, а не на виживання", "Депутати, новий Бюджетний кодекс - це кодекс вашої честі", "Ющенко, в сільраду в Хоружівку".

Також акцію проводять представники політичної партії "Україна молода", протестуючі проти дій народного депутата НУ-НС Кирила Кулікова. Раніше Куліков брав участь в акції проти будівництва на вулиці Гончаря, 17/23 в Києві. За словами організаторів акції, це будівництво інвестують зарубіжні компанії, і такі дії народного депутати викликають нерозуміння іноземних інвесторів.

"Інтерфакс-Україна"

Зараз ви читаєте новину «Біля Ради протестують вкладники "Укрпромбанку", Асоціація міст та "Україна молода"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути