неділя, 03 лютого 2008 10:53

Біля берегів Сомалі захоплено судно з росіянами

У берегів Сомалі захоплений льодовий буксир, на борту якого знаходяться четверо громадян Росії. "1 лютого в 13:17 з району півострова Сомалі, Аденська затока, був отриманий сигнал про захоплення судна, поданий екіпажем багатоцільового льодового буксира "Світцер Корсаків", - повідомили джерела в портових структурах Сахаліну.

На судні, що слідувало по маршруту Санкт-Петербург - Сінгапур, - Сахалін, знаходилися двоє громадян Великобританії (капітан судна і старший механік), а також четверо громадян Росії (майстер, другий механік і два матроси). "Зв"язок з екіпажем захопленого судна відсутній. Згідно з приладів стеження, після сигналу про захоплення судна його курс був змінений на курс проходження уздовж побережжя держави Сомалі в район морського порту Могадішо", - повідомило джерело.

"На 9:00 неділі "Світцер Корсаков" знаходиться в порту Могадішо. Сторона, що захопила судно, вимог не висуває", - додало джерело.

Підтвердження цієї інформації від офіційних джерел поки немає, повідомляє "Інтерфакс".

Зараз ви читаєте новину «Біля берегів Сомалі захоплено судно з росіянами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути