вівторок, 17 березня 2009 10:46

Біля берегів Канади знайшли тіла всіх загиблих в катастрофі вертольота

Біля берегів Канади знайшли тіла всіх загиблих в катастрофі вертольота
Канадська поліція виявила тіла всіх 17 людей, зниклих без вісти в аварії вертольота біля узбережжя Ньюфаундленду 12 березня. Останні сім тіл витягували із затонулого вертольота у вівторок, дев"ять - напередодні. Ще одного загиблого знайшли незабаром після катастрофи.

Всього на борту було 18 людей - це робітники, які летіли на морську платформу для видобутку нафти. Вижити вдалося лише одному, 30-річному Роберту Декеру. Його швидко виявили на самому початку пошукової операції. Зараз він знаходиться в медичному центрі міста Сент-Джон з переломами і травмами легенів.

Стан чоловіка, як і раніше критичний. Разом з тим агентство AP наводить слова друга його сім"ї, який від її імені офіційно спілкується з пресою: він запевнив, що стан Роберта поступово поліпшується.

Вертоліт Sikorsky S-92 зазнав аварії за 65 кілометрів на південний схід від Сент-Джона. Він впав в крижану воду Атлантики і незабаром затонув. У вертольота пошкоджений гвинт, є тріщини у фюзеляжі і зламана хвостова частина. Уламки знаходяться на глибині 178 метрів.

Відомо, що перед падінням екіпаж повідомив про технічні проблеми. За даними рятувальних служб, причиною трагедії стали несприятливі погодні умови, повідомляє NEWSru.

Зараз ви читаєте новину «Біля берегів Канади знайшли тіла всіх загиблих в катастрофі вертольота». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути