Ексклюзиви
понеділок, 15 квітня 2013 22:33

"Біля абортарію повинен служити священик, щоб відмовляти від дітовбивства" - отець

"Біля абортарію повинен служити священик,  щоб відмовляти від дітовбивства" - отець
Костянтин Холодов Фото: facebook.com

Священик УПЦ Київського патріархату священик Костянтин Холодов вважає, що церква повинна активніше запобігати дітовбивству — абортам.

"Я вважаю, біля кожного абортарію повинен служити священик. Місія його повинна полягати тільки в тому, щоб відмовляти жінок від убивства своїх дітей", - сказав він у коментарі Gazeta.ua.

Лікарі намагаються допомогти жінці подолати відчуття провини після аборту і допомогти забути скоєне. Краще б намагалися запобігти таким необачним крокам, вважає священик.

"Внутрішньо, на рівні сумління, на рівні інтуїції, жінка розуміє, що убила свою дитину. І це, на жаль, єдиний доказ власного злочину. Жінки з цим доказом і не наважуються сперечатися, бо це голос Бога, котрий є в кожній людині. Лікарі, замість того, щоб відмовляти від "припинення вагітності" - як винахідливо назвали убивство дитини - проводять реабілітацію: все добре, ти умнічка, всі так роблять, не переживай, чоловік ще зробить... Післяабортні депресивні стани є у 100% жінок! Досить часто трапляються навіть у психічно-хворих. Але проходить час, і жінка потихеньку забуває, що вона колись накоїла і називає це - почистилася. Лікарі перемогли: вони почистили маму, яка забруднилася власною дитиною... І перемога їхня полягає у тому, що вони заставили свого пацієнта так думати", - наголосив він.

Отець Костянтин каже, що розкаяння жінок, які зробили аборт, він бачив не раз.

"У сані священика я служу вже 8 повних років. Слухав різні сповіді різних людей. Але ж які сльози лиють ті бідні жінки, котрим лікарі парили про необхідність "почиститися". Від ще ненародженої, святої дитини, про котру вона пам'ятатиме до скону", - додав Холодов.

Зараз ви читаєте новину «"Біля абортарію повинен служити священик, щоб відмовляти від дітовбивства" - отець». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути