вівторок, 27 березня 2007 15:31

Більшість повій приїжджають до Києва з Донецької області

Більшість повій приїжджають до Києва з Донецької області
У Києві на обліку Управління по боротьбі із злочинами, пов"язаними з торгівлею людьми, знаходиться близько 4 тисяч повій. 95% з них приїхали у столицю з інших областей України. Більше всього з Донецької, Дніпропетровської, Луганської, Івано-Франківської і Волинської областей. Про це повідомили в МВС міста Києва.

Наймолодші повії – ті, що не досягли повноліття, найстаршій за прізвиськом "Чупа-чупс" – 46 років. Під час профілактичних бесід дівчата по-різному пояснюють причини, через які вони займаються цією стародавньою професією: хтось через безнадійну бідність і відсутність хорошої роботи, комусь це просто подобається, ще й приносить прибуток. Але найбільше наживаються ті, хто, використовуючи повій, заробляє набагато більше своїх підопічних. Це так звані сутенери і звідники.

Так під час чергової міліційної операції з виявленню і документуванню осіб, які займаються звідництвом у готельному комплексі "Турист" на гарячому було затримано 48-річного Олега Ч. і 19-річну Олену Л. Під час перевірки оперативні працівники встановили, що затриманий працює охоронцем в готелі, дівчина там іноді заробляє проституцією.

Робота киянина цим не обмежувалася. З метою додаткового легкого заробітку він, користуючись своїм службовим положенням, займався звідництвом "нічних метеликів" з клієнтами, пропускаючи їх у приміщення готелю. За це охоронець отримував близько 50 доларів США, тобто половину тих грошей, які заробляла за годину повія. Окрім цього звідник брав мзду і з клієнтів. Свої послуги він оцінював у 50 гривень.

За матеріалами Дніпровського і Деснянського райуправлінь міліції, проти затриманого порушили кримінальну справу за ч. 2 ст. 302 Кримінального Кодексу України, який передбачає обмеження свободи до 5-ти років або позбавлення волі на такий же термін. Що ж до повії, то вона, завдяки нашому гуманному законодавству, обмежиться незначним штрафом. Це її звичайно не налякає, а ось лист-повідомлення, який надіслала київська міліція на малу батьківщину, – у Кривий Ріг швидше за все засмутить батьків повії. Повідомлення батьків про те, чим займаються їх дочки у столиці, правоохоронці практикують з минулого року, передає ЗаКиїв.

Зараз ви читаєте новину «Більшість повій приїжджають до Києва з Донецької області». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути